"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מיליארדר אמריקני נהרג בהתרסקות מסוק
כריס קליין, איל פחם ופילנתרופ ידוע, נהרג יחד עם בתו ומספר חברים כשהיה בדרכו לחגוג את יום הולדתו • סיבת ההתרסקות עדיין אינה ידועה
כריס קליין, המיליארדר שנהרג בהתרסקות המסוק (צילום מתוך אלבום משפחתי)

מיליארדר אמריקני נהרג בהתרסקות מסוק

כריס קליין, איל פחם ופילנתרופ ידוע, נהרג יחד עם בתו ומספר חברים כשהיה בדרכו לחגוג את יום הולדתו • סיבת ההתרסקות עדיין אינה ידועה

מערכת היום
, עודכן

המיליארדר, היזם ואיל הפחם כריס קליין, נהרג אתמול בערב בהתרסקות מסוקו הפרטי באיי הבהאמה, כך דווח היום בסוכנויות הידיעות. קליין נהרג יום לפני יום הולדתו ה-61.

על פי הדיווחים המסוק, שהיה בדרכו לפורט לודרדייל שבפלורידה, התרסק זמן קצר לאחר ההמראה. צוותי ההצלה שהגיעו למקום גילו כי כל שבעת נוסעי המסוק נהרגו, ולצוות הרפואי לא נותר אלא לקבוע את המוות באופן רשמי.

בין המתים הייתה אחת מבנותיו של קליין, וכן ארבעה חברים שלו וטייס המסוק. הקבוצה ככל הנראה נסעה לפלורידה על מנת לחגוג את יום הולדתו של קליין עם יתר בני המשפחה. הסיבה לקריסת המסוק ביום חמישי עדיין לא ידועה, וחוקרי תעופה בוחנים בשעה זו את אתר ההתרסקות.

שוויו של כריס קליין נאמד ב -1.8 מיליארד דולר. את עיקר כספו הוא עשה כאמור בעסקי הפחם, אך הוא היה יזם פעלתן בתחומים רבים, בין היתר בפרויקטים טכנולוגיים לשימור הסביבה. במערב וירג'יניה, מדינת הולדתו, ביכו את לכתו של קליין, שהיה אחד הפילנתרופים הגדולים במדינה ותרם רבות למוסדות רפואיים ואקדמיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...