"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכתה וקשרה לכיסא: תיעוד מחריד של הגננת המתעללת מראש העין

נחשפו סרטונים המציגים את אלימות הבלתי נתפסת של כרמל מעודה, החשודה בהתעללות כלפי פעוטות בראש העין • המשטרה: הכריחה את הפעוטות לאכול קיא

,עודכן
הגננת החשודה בהתעללות כרמל מעודה // הגננת החשודה בהתעללות כרמל מעודה

משטרת ישראל סיימה היום (חמישי) את חקירת החשדות להתעללות בפעוטות בגן בראש העין, במסגרתה נעצרה כרמל מעודה בחשד בהתעללו תקשה בילדים.

צילום: דוברות המשטרה

בחודש שעבר התקבל במשטרת ישראל דיווח על חשדות להתעללות בפעוטות בגן ילדים לגילאי 3 חודשים עד 3 שנים, שנוהל בביתה של חשודה בת 25 מראש העין.

עם קבלת הדיווח פתחה משטרת ישראל בחקירה רגישה, אינטנסיבית ומורכבת, במהלכה נאספו ראיות כנגד החשודה שביססו את החשדות. במהלך החקירה איתרו חוקרי משטרת ישראל את תיעוד מצלמות האבטחה בגן, שתיעדו את הנעשה בגן בשעות הפעילות, ואת התנהלות החשודה מול הפעוטות.

מצפייה של החוקרים בסרטי האבטחה עלה כי הגננת נהגה להעמיד את הפעוטות דקות ארוכות כשפניהם מופנות אל הקיר, להאכיל אותם בקיא שפלטו, לקשור את אחד הילדים בידיו לכיסא כשהן משוכות לאחור והוא ממרר בבכי עד אשר נופל מהכיסא לרצפה וידיו נותרות קשורות מאחור, וכן הכאת הילדים באמצעות מגבת ובידיים.

במהלך החקירה זומנה לתחנת המשטרה סייעת שעבדה בגן, ומחקירתה עלה חשד כי היתה עדה למקרי ההתעללות של הגננת בילדים ואף נקטה בעצמה באלימות כלפי הפעוטות בגן. הסייעת נעצרה והובאה לדיון בהארכת מעצרה בבימ"ש השלום בפ"ת, שם שוחררה בתנאים מגבילים ובהם מעצר בית. ההליכים המשפטיים נגד הסייעת יימשכו בהליך רגיל ולא במסגרת מעצר.

מעודה זומנה הגננת לחקירה בתחנת המשטרה, ומעצרה הוארך מעת לעת בבימ"ש השלום בפ"ת. השבוע הוגשה בעניינה הצהרת תובע, בדבר הכוונה של הפרקליטות להגיש נגד החשודה כתב אישום ובקשת מעצר עד לתום ההליכים המשפטיים נגדה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר