שומרים על המראה הטבעי עם ד”ר ערן

ד"ר ערן אשרף מפעיל מרפאות בתל אביב, קיסריה, ירושלים ובאר יעקב, ומציע טיפול מלא תוך שימור המראה הטבעי. כל הפרטים בפנים

צילום: //

בשיתוף ברק רום

עם השנים הגיל מביא איתו סימנים ראשונים של התבגרות הפנים. למרות שחשוב לאהוב את עצמינו כפי שאנחנו, לעיתים רצוי לשמר את מה ששלנו ולטפל במה שכוח הכבידה והגיל גורמים לגוף האנושי. ד”ר ערן, עסוק בשבע השנים האחרונות במרפאות אסתטיקה בתל אביב , קיסריה, ירושלים ובאר יעקב בהן הוא מנסה להנחיל את משנתו לגבי חשיבות שימור המראה הטבעי בטיפול.

צילום: ערן רשף

בעשור החמישי לחיים סימני הגיל ניכרים אצל רובנו, אובדן של נפחים בפנים, קמטים וירידה באיכות העור. רבים מתחילים טיפוליי אסתטיקה בגיל מוקדם אך המטופל שמגיעים לטיפול ראשון בעשור החמישי ואחריו נדרש לרוב לטיפול גדול ומקיף.

עובדה זאת מרתיעה מטופלים מסיבות שונות, האחת היא החשש משינוי גדול אשר ימשוך את תשומת לב הסביבה, וכמו כן חשש מהעלות הגבוהה אליה יגררו ככל שיתקדמו הטיפולים. ד”ר ערן מספר שרוב המטופלות אשר מגיעות למרפאתנו מבקשות להימנע משינוי גדול ולשמר מראה טבעי וכמובן שמעדיפות להימנע מהוצאה גדולה. שיטת הטיפול הייחודית של ד”ר ערן שמה דגש על שינוי משמעותי תוך שימור המראה הטבעי. בנוסף במרפאה של ד”ר ערן מתאמים לכל מטופל תכונית טיפול מלאה עם מחיר ידוע מראש לצורך מתן מענה כולל וזאת לאחר ייעוץ במהלכו נבדקת התאמת המטופלת לשיטת הטיפול של ד”ר ערן.

טיפולים ייחודיים לקיץ ?

לקראת הקיץ מטופלים רבים מגיעים לבצע טיפולים נגד הזעה, לרוב מבוצע הטיפול לאזור בתי השחי בעזרת הזרקת בטוליניום, הטיפול מפחית הזעה ומשפר את תחושת הרעננות למשך חצי שנה ויותר.

צילום: ערן רשף

לאחרונה התחלנו לבצע קורסים לרופאים אשר עברו הכשרה ראשונה בתחום האסתטיקה ומעוניינם
לצבור ניסיון וידע נוסף.

רוצים לשמוע עוד?, צרו קשר-

שוהם מנהלת מרפאה:

072-3726053

ניתן למצוא אותם באתר:

Www.dreran.co.il

 באינסטגרם  dr.eran

בפייסבוק: רפואת יופי מתקדמת - Dr.Eran

וביוטיוב  Youtube: dreran

ניתן למצוא אותם באתר:   www.drearn.co.il

 באינסטגרם:   dr.eran

בפייסבוק: רפואת יופי מתקדמת - Dr.Eran

וביוטיוב  Youtube: dreran

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר