"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בכירים בכחול לבן נגד גנץ: "מתקשה לקבל החלטות"
מתיחות גוברת בצמרת הרשימה • בכירים מותחים ביקורת על קבלת ההחלטות של גנץ ואומרים: "הוא איטי כמו צב, מצדיק את הכינוי שקיבל בצבא - 'בני־חותא' • "התחושה היא שכל המפלגות שועטות קדימה ואנחנו נשארים מאחור" • גנץ בתגובה: "נחליף את השלטון למרות המקטרגים"
ראשי כחול לבן. משבר בפסגה? // צילום: גדעון מרקוביץ'

בכירים בכחול לבן נגד גנץ: "מתקשה לקבל החלטות"

מתיחות גוברת בצמרת הרשימה • בכירים מותחים ביקורת על קבלת ההחלטות של גנץ ואומרים: "הוא איטי כמו צב, מצדיק את הכינוי שקיבל בצבא - 'בני־חותא' • "התחושה היא שכל המפלגות שועטות קדימה ואנחנו נשארים מאחור" • גנץ בתגובה: "נחליף את השלטון למרות המקטרגים"

דניאל רוט-אבנרי
, עודכן

חיכוכים בצמרת:בזמן שראש הממשלה בנימין נתניהו כבר נמצא בקמפיין בחירות 2019 ב', בכחול לבן לא מצליחים לקבל החלטות אסטרטגיות בסיסיות.

בכירים בכחול לבן טענו בפני "ישראל היום" שהליכי קבלת ההחלטות של היו"ר גנץ "איטיים, זוחלים ומשפיעים על הרשימה. בשורה התחתונה, מדובר בשלושה רמטכ"לים וקבלת החלטות של כתב במחנה".

בכיר בכחול לבן סיפר ל"ישראל היום" כי "גם הפעם לא מפסיקים לחכות כל הזמן שבני יחליט. אנחנו מחכים ימים שלמים להחלטות, אפילו הפשוטות ביותר. התחושה היא שכל המפלגות המתחרות שועטות קדימה, ואנחנו נשארים מאחור".

עוד הוסיף אותו בכיר כי "רוב ההחלטות בכחול לבן מתקבלות בסופו של דבר על ידי בני, ולכן רוב ההחלטות נתקעות. בוגי וגבי רגילים לזה, לפיד כבר התרגל. שלושתם כבר יודעים שישיבות הקוקפיט מסתיימות בלי החלטות בגלל הליך קבלת ההחלטות האיטי של בני. לא סתם קראו לו בצבא 'בני־חותא'".

בכיר אחר בכחול לבן אמר ל"ישראל היום" כי "גנץ הוא סוג של צב, לוקח לו זמן להחליט".

מכחול לבן נמסר: "בזכות תהליך קבלת ההחלטות של בני גנץ זכתה כחול לבן להישג חסר תקדים, בימים אלה נבנית האסטרטגיה שתוביל אותנו להחליף את השלטון בספטמבר, ואת זה נעשה למרות כל המקטרגים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...