"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בנט: "גם בלי שקד - מתקדמים"
שר החינוך לשעבר השתתף בכנס פעילי מפלגת הימין החדש, ומי שבלטה בהיעדרה היא איילת שקד • "הדלת פתוחה בפניה, אבל התנועה מתקדמת גם בלעדיה"
רה"מ בנט | צילום: יהודה פרץ

בנט: "גם בלי שקד - מתקדמים"

שר החינוך לשעבר השתתף בכנס פעילי מפלגת הימין החדש, ומי שבלטה בהיעדרה היא איילת שקד • "הדלת פתוחה בפניה, אבל התנועה מתקדמת גם בלעדיה"

ירון דורון
, עודכן

שותפות בסימן שאלה. שר החינוך לשעברנפתלי בנטערך בתל מונד כנס לראשי מטות ופעילים מרכזיים במפלגת הימין החדש. מי שבלטה בהיעדרה היא איילת שקד,שעדיין מוגדרת יו"ר משותף למפלגה.

בנט התייחס בפתח דבריו להיעדרותה של שקד, ואמר כי ישמח אם היא שוב תרוץ יחד איתו, אך הוסיף כי הימין החדש תרוץ לכנסת גם בלעדיה. "אני מת על איילת, אנחנו חברים טובים המון שנים אבל אנחנו מתקדמים בלעדיה. הדלת פתוחה בפניה, היא מוכשרת ופופולרית, אבל התנועה מתקדמת גם בלעדיה".

צילום: משה בן שמחון

בנט התייחס גם לאפשרות של חיבורים בימין: "יהיו חיבורים טכניים בימין. אני מאמין בחיבורים. דיברתי עםכל ראשי המפלגות בימין שרלוונטיים לנו, ואמרתי להם שאנחנו מעוניינים בחיבורים. נתחיל במשא ומתן באמצע יולי".

על הבחירות החוזרות אמר בנט: "למרות שזו הזדמנות שטובה לנו, הבחירות החוזרות הן לא דבר טוב למדינה. זאת לא טובת המדינה". עוד הוסיף: "המטרה שלנו היא שהימין החדש תיכנס לממשלה עם כוח פוליטי למשא ומתן הקואליציוני, כדי שנפעל למען הדברים שחשובים לנו".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...