"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

נוקפת אצבע: אורנית פולק עושה היסטוריה

תכירו את אורנית פולק בעלת מכון יופי בנהריה. בעסק שלה מתבצעים טיפולים קוסמטיים, פדיקור ומניקור רפואי, איפור יופי ובניית ציפורניים בשיטת BIO GEL

, עודכן
צילום: //

בשיתוף ברק רום

הכירו את אורנית פולק בעלת מכון יופי בנהריה. בעסק מתבצעים טיפולים קוסמטיים, פדיקור ומניקור רפואי, איפור יופי , ציפורניים בשיטת BIO GEL לציפורניים טבעיות, שעוות עיצוב גבות ועוד.

צילום: שלו פולק

בעשרים השנים האחרונות נהריה עברה שינויים רחבי היקף:

קניון ארנה נפתח, ראשי ערים התחלפו, טיילת מעוררת קנאה נסללה לאורך החוף,

והקרב על מורשת היקרים לא נח לרגע.

עם זאת, ישנם דברים בעיר הצפונים שלא משתנים,

כמו למשל מכון היופי של אורנית פולק , המקום שכל נהריינית צריכה להכיר.

בעשרים ושתיים שנות וותק אורנית שיקמה עשרות אלפי ציפורניים, ייפתה ושמחה אלפי לקוחות .

מעבר לטיפול ה-‘סטנדרטים’,

אורנית מתמחה פדיקור רפואי לחולי סכרת וטכנאית ותיקה של חברת Bio Sculpture Gel –

המותג העולמי לציפורן הטבעית ושיקום הפטרת בציפורניים.

למעשה, לקראת הקיץ ישנו ביקוש גבוה יותר לפדיקור במיוחד בזכות הלק של חברת

Bio Sculpture Gel המשדרג את איכות הטיפול. את הלק ניתן להשיג במגוון הצבעים

והשימוש בו תורם, כמובן, לבריאות הציפורן.

“המוצרים עשויים מחומרים טבעיים שאינם פוגעים בציפורן הטבעית.

מדובר במוצר שאני עובדת איתו כבר עשר שנים, ואין סיכוי שאחליף אותו”.

פייסבוק: https://m.facebook.com/oranitpolak?tsid=0.8920126387500952&source=result

אורנית-מכון יופי, נהריה.

אורנית פולק 0506806035

בשיתוף ברק רום

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר