"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מספרד עד ברזיל: שלוש הופעות שאסור לפספס
אם היצע הופעות הקיץ הגדולות אכזב אתכם, תוכלו למצוא נחמה בהופעות צנועות יותר, אך עם נשמה בינלאומית אמיתית
צילום: יח"צ // פינק מרטיני

מספרד עד ברזיל: שלוש הופעות שאסור לפספס

אם היצע הופעות הקיץ הגדולות אכזב אתכם, תוכלו למצוא נחמה בהופעות צנועות יותר, אך עם נשמה בינלאומית אמיתית

גיל רוביו
, עודכן

עונת קיץ 2019, בניגוד לשנים קודמות, תהיה צוננת למדי. לא, אין המדובר בנס מטאורולוגי כי אם בתחזית קודרת של המפיקים המקומיים, הרגילים לחגוג בעונה הזו עם שלל מופעי חו"ל גדולים ומשמעותיים. היצע מופעי קיץ 2019, בניכוי המופעים המתוכננים של בון ג'ובי וג'ניפר לופז וקרנבל האירוויזיון שהסתיים לא מזמן, ללא ספק בולט לרעה. ניתן אולי לשייך זאת לקשיים כלכליים, להצלחות מסוימות של ארגון החרם על ישראל, או סתם לחוסר מזל במו"מ של האמרגנים המקומיים מול השוק העולמי.

למה קיאנו ריבס לא נוגע בנשים?

האפליקציה הישראלית שכבשה את אירופה

"לסגור": ינון מגל נגד "מאסטר שף"

רוצים להשאר מעודכנים? בואו לאינסטגרם

בהעדרם של שמות עדכניים ונוצצים מעולם המיינסטרים, בולט עוד יותר היצע מרגש ומגוון, שהיה כאן תמיד, של אמני ענק שנפקדים מהפלייליסט אך שווים תשומת לב וגילוי. להלן שלוש המלצות להופעות כאלה, וזאת עוד מבלי להתייחס לאמנים הצפויים להגיע בסוף הקיץ לפסטיבל הג'אז של אילת ושל מקודשת בירושלים.

אנדלוסיה באשדוד

הערב (17 ביוני, המשכן לאמנויות הבמה אשדוד) במסגרת פסטיבל מדיטרנה, יגיעו לארץ שורה נכבדת של מוזיקאים נחשבים מארצות אגן הים התיכון. אחד המופעים המומלצים הנחבאים בתוכניית הפסטיבל השנה הוא שיתוף הפעולה המרגש של טומטיטו וחוזה מרסה.

טומטיטו, אחד מנגני גיטרת הפלמנקו הנחשבים בסצנה העולמית ומרסה, ווקאליסט ספרדי יחיד במינו, חוברים יחד למפגש פסגה של פלמנקו קלאסי, כזה שמרפרר למפגש הענקים של פאקו דה לוסיה וקמרון דה לה איסלה, עליהם השלום. יחד עם הרכב נגנים משובח תהפוך הבמה באשדוד לשלוחה לוהטת של אנדלוסיה.

קרנבל בתל אביב

ב-30 ביוני, בפעם הראשונה בישראל, יגיע להיכל התרבות תל אביב אחד האמנים הגדולים והחשובים בסצנת המוזיקה הברזילאית, שקצרה היריעה להדגיש את חשיבותו בתרבות של דרום אמריקה והמוזיקה הלטינית בכלל. מדובר כמובן במילטון נסימנטו, מוזיקאי בעל וותק של חמישה עשורים על הבמות.

נסימנטו הוא אייקון במוזיקה של ברזיל ולמעשה אחראי לייסוד ז'אנר מוזיקלי שלם שהחל בשנות ה-70 במולדתו. לישראל מגיע נסימנטו עם שמונה נגנים במסגרת טור עולמי בו הוא חוגג 40 שנה לאלבומו המשפיע "Clube da Esquina" ("המועדון בפינה").

לכל הופעות קיץ 2019

22 שפות בשוני

קוקטייל קיץ מרענן במיוחד, בדמות ההרכב הוותיק "פינק מרטיני" מפורטלנד אורגון, יגיע לישראל לראשונה לשתי הופעות באמפי זאפה שוני, ב-30-31 ביולי.

הרכב הנגנים המופלא בהובלתה של הזמרת המקורית הנערצת סטורם לארג', פעיל כבר 25 שנה. ברפרטואר של ההרכב, שחתום על תשעה אלבומי אולפן, נמצאים שירים ב-22 שפות שונות ובכלל זה ביצועים בערבית לפיירוז ואפילו בעברית ליוני רכטר.

הגדרות הז'אנר של פינק מרטיני כהרכב ג'אז, תזמורת רטרו או להקת פופ, כולן נכונות במידה מסוימת, אך הן חוטאות לקסם האמיתי של ההרכב המיוחד והמדליק הזה, שלא נשמע כמעט כמו שום דבר אחר. מי שלא השתכנע, מוזמן להיזכר בלהיט הראשון של ההרכב "Sympathique", שכבש בסערה את תחנות הרדיו בשנת 1997 ונשמע רענן ומקורי גם היום.

אירה דולפין: "הייתי בטוחה שאני מתה"

"הישרדות VIP": מי מטומטם - הצופים או השורדים?

• מזל טוב: מוש בן ארי התארס לחברה בת ה-24

• גל של פציעות ב"נינג'ה ישראל VIP"

מיכל אנסקי: "הקמפיין נדחה בגלל השיתוק"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...