תרבות הבשר בישראל כבר מזמן לא מסתכמת בפרגיות וסטייק אנטריקוט, ומסעדות שמתמחות במגוון שיטות הכנה וחומרי גלם איכותיים הן חלק בלתי נפרד מהנוף הקולינרי בארץ.
כדי לחגוג את מהפכת הבשר בישראל וגם, כמובן, כדי לדגום קצת בשר איכותי, עסיסי ונוטף, יצאנו למסעדות אנגוס לאירוע שארגנה קבוצת "קרניבורים אורגינל".
האירוע עצמו נערך בחניון שמול המסעדה במתחם G בכפר סבא. המחזה שקיבל את פנינו היה של עמוד עשן העולה מהחניון. בתוך העשן הסמיך מצאנו שורה ארוכה של נתחי ענק מגרים.
מי שניצל על האירוע היה הבעלים של המסעדה, ובן לאחת ממשפחות מגדלי הבשר המוכרות בארץ, פרדי דאבח.
דבאח הציג את הגישה של האירוע והסביר כי כל הבשר שהגיע לאירוע היה כזה שגודל על ידי המשפחה ונבחר במיוחד לצלייה, קונספט המוכר לחובבי הקולינריה כ-"farm to table" כלומר, מהחווה לצלחת על ידי המגדל. והתוצאה? מצוינת.
