"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רה"מ החליט: שקד לא תשוריין בליכוד
לאחר שבכירים במפלגה הבהירו לנתניהו שלא יקבלו את שילובה של שקד - הוא הוריד את הנושא מהפרק • בכיר בליכוד: "לא ירקתי דם בפריימריז בשביל זה"
שקד. הליכוד שגה? | צילום: אורן בן חקון

רה"מ החליט: שקד לא תשוריין בליכוד

לאחר שבכירים במפלגה הבהירו לנתניהו שלא יקבלו את שילובה של שקד - הוא הוריד את הנושא מהפרק • בכיר בליכוד: "לא ירקתי דם בפריימריז בשביל זה"

מתי טוכפלד
, עודכן

ראש הממשלה בנימין נתניהו החליט סופיתלא לשריין את איילת שקד בליכוד.

במהלך השבוע האחרון נפגש רה"מ עם בכירים רבים במפלגה. הפגישות עסקו בעיקר בסבב התיקים המתוכנןבממשלה, אולם רבים מהם העלו גם את נושא שילובה האפשרי של איילת שקד ברשימת הליכוד הבאה לכנסת.

חלק מהשרים הבהירו לנתניהו כי הנושא מבחינתם לא עומד על הפרק. אחד הבכירים אמר לרה"מ בפגישה שקיימו השבוע בבלפור כי "אני לא עבדתי במשך שנים וירקתי דם בפריימריז ובאירועים, רק כדי שאיילת שקד תדחק אותי ברשימה ותשתלט על צמרת הליכוד".

שר אחר אמר לנתניהו כי בניגוד למהלך לשילובו של כחלון בליכוד, במקרה של שקד ייתקל רה"מ בחומה בצורה אם וכאשר יעמוד הנושא על הפרק. השר הבהיר לו כי יפעל נגד ההחלטה, אם תהיה, ויביא לטרפוד המהלך במרכז המפלגה. "אם מישהו יעז להעלות את הנושא לסדר היום, חברי המרכז יבהירו לו מייד שאין על מה לדבר", הבהיר השר.

בתוך כך, לאחר מינוי ח"כ אמיר אוחנה לתפקיד שר המשפטים, סבב המינוייםלתפקידי השריםיימשך בשבועיים הקרובים. במסגרת הסבב ייפגש ראש הממשלה פעם נוספת עם שרים וחברי כנסת מייד לאחר החג.

כעת עומדת בפני שקד האפשרות לחזור לימין החדש עם נפתלי בנט, כאשר ההערכה היא כי הפעם תוכל לעמוד בראשות הרשימה במקומו של בנט. אפשרות נוספת היא להצטרף לאיחוד מפלגות הימין.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...