"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
צה"ל: זוהה ירי נ"מ מסוריה לגולן
דובר צה"ל מסר כי מערכות הגילוי זיהו מספר קליעי נ"מ שנורו לכיוון רמת הגולן • אין נפילה בשטח ישראל ולא היו נפגעים
רגע אחרי פגיעת הטיל באתר החרמון, בשבוע שעבר // צילום: אתר החרמון

צה"ל: זוהה ירי נ"מ מסוריה לגולן

דובר צה"ל מסר כי מערכות הגילוי זיהו מספר קליעי נ"מ שנורו לכיוון רמת הגולן • אין נפילה בשטח ישראל ולא היו נפגעים

לילך שובל
, עודכן

צה"ל זיהה אחר הצהריים (חמישי) ירי קליעי נ"מ משטח סוריה לאזור רמת הגולן.

צילום: אתר החרמון

בהודעת דובר צה"ל נמסר כי מערכות הגילוי של צה"ל זיהו מספר קליעי נ"משנורו מסוריה. עוד נמסר כי אין נפילות בשטח ישראל או פגיעה בכוחות צה"ל.

זו הפעם השנייה השבוע של ירי מסוריה לעבר שטח ישראל. כזכור, במוצ"ש האחרון שוגרושתי רקטות מסוריה לעבר החרמון, טיל אחד פגע באתר הסקי, והשני התפוצץ באזור הגולן הסורי.

גם באירוע זה לא היו נפגעים, ונגרם נזק מועט מרסיס שפגע בכבל של רכבל באתר הסקי. בתגובה לירי בשבת, צה"ל תקף כמה יעדים של צבא אסד, בהם גם שתי סוללות ארטילריות סוריות, מספר עמדות מודיעין ותצפית, וכן סוללת הגנה אווירית סורית.

כלי התקשורת בסוריה דיווחו על שלושה חיילים סורים שנהרגו ועל שבעה פצועים, בתקיפת צה"ל.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...