"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נושם לרווחה: בוטלה תביעת האונס נגד רונאלדו
בסוכנות הידיעות 'בלומברג' דיווחו כי הכוכב של יובנטוס לא יעמוד לדין באשמת אונס הצעירה האמריקנית קתרין מיורגה זאת לאחר שהתלונה נגדו בוטלה • בבית המשפט בנבדה הסכימו לבקשה לסיום ההליך המשפטי
צילום: אי-אף-פי // כריסטיאנו רונאלדו. הוא זכאי?

נושם לרווחה: בוטלה תביעת האונס נגד רונאלדו

בסוכנות הידיעות 'בלומברג' דיווחו כי הכוכב של יובנטוס לא יעמוד לדין באשמת אונס הצעירה האמריקנית קתרין מיורגה זאת לאחר שהתלונה נגדו בוטלה • בבית המשפט בנבדה הסכימו לבקשה לסיום ההליך המשפטי

מערכת ספורט היום
, עודכן

כריסטיאנו רונאלדו יוכל להמשיך להתעסק רק בכדורגל. על פי דיווח הבוקר (רביעי) בסוכנות הידיעות 'בלומברג', הכוכב הבלתי מעורער של יובנטוס לא יעמוד לדיןבאשמת אונס הצעירה האמריקנית קתרין מיורגהזאת לאחר שהתלונה נגדו בוטלה, ככל הנראה בעקבות הסדר טיעון עם נציגיו של הפורטוגלי.

ע"פ הדיווח, רונאלדו כבר הוזמן לחקירה בעיר החטאים האמריקאית כדי לספק עדות לאירוע, אך כעת עושה רושם שבבית המשפט בנבדה הסכימו לבקשה לסיום ההליך המשפטי זאת לאחר שהפורטגלי הכחיש את ההאשמות לכל אורך הדרך.

כזכור, לפני קצת פחות משנה ב"דר שפיגל" הגרמני חשפו פרטים סביב התלונה שהגישה קטרין מיורגה נגד הכוכב הפורטוגלי לאחר שהשניים בילו יחדיו בשנת 2009 בבית מלון בלאס וגאס. השבועון הגרמני חשף את המסמך המתאר את הסכם השתיקה שלפיו מיורגה תקבל 375 אלף דולר בתמורה לכך שלא תתלונן.

בהסכם, מ-‭12‬ ביולי ‭ ,2012‬ נראות חתימותיהם של רונאלדו ושל מיורגה. רונאלדו, על פי ההסכם שנחשף, התחייב להעביר למיורגה את התוצאות שיעבור לגילוי מחלות מין לבקשתה. כמו כן, המגזין פרסם דו"ח משטרתי שהוגש שעות לאחר האונס לכאורה, שבו היא מתוארת כבוכה ומסרבת להסגיר את שמו, אך אומרת כי הוא "דמות ציבורית".

רונאלדו באימון נבחרת פורטוגל. יכול לחזור לשגרה? // צילום: אי-פי

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...