"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כתב אישום נגד דורסי הילד בן ה-11 בירושלים

נתנאל סנדרוסי נהג ברכב במהירות גבוהה, דרס ופצע אנוש ילד בן 11 ברמות • אישום הוגש גם נגד נוסע ברכב, בגין הפקרה

,עודכן
נתנאל סנדרוסי, מחויך בבית המשפט // צילום: יהודה פרץ

פרקליטות מחוז ירושלים הגישה לבית המשפט המחוזי בעיר כתב אישום נגד נתנאל סנדרוסי,שדרס ילד בן 11 בשכונת רמותבירושלים, הפקיר אותו על הכביש וברח.הילד נפצע באורח אנוש, ומאושפז עד היום במצב קשה מאוד. סנדרוסי נמלט במשך כמה ימים, והסגיר את עצמו רק לאחר שהמשטרה פרסמה את תמונתו בתקשורת.

סנדרוסי מואשם בהפקרה לאחר פגיעה. נגד מאיר גמליאל, שנסע איתו ברכב בעת התאונה ונהג לאחר מכן ברכב, הוגש אישום בגין עבירות של חובת נוסע להתקשר לגופי הצלה ונהיגה מעל המהירות המותרת.

על פי כתב האישום, ביום 21.4.19 בשעות הערב נהג סנדרוסי ברחוב גולדה מאיר בירושלים. מאיר גמליאל, נסע איתו ברכב. הם הגיעו לצומת הרחובות גולדה מאיר ויצחק מירסקי, כשסנדרוסי נוהג במהירות גבוהה. אותה עת חצה את הצומת ילד בן 11, כאשר רמזור הולכי הרגל בצומת בו חצה הילד את הכביש הורה אדום.

זירת התאונה ברמות // צילום: דוברות מד"א

מכתב האישום עולה כי סנדרוסי נהג לצומת במהירות, ופגע בעוצמה בילד שהיה על מעבר החצייה. סנדרוסי וגמליאל שהבחינו בפגיעה, עצרו את הרכב אחרי הצומת. ולאחר שהבינו כי פגעו בילד, התיישב גמליאל בכיסא הנהג, ועזב את הצומת במהירות גבוהה - מבלי שהושיטו עזרה לנפגע, מבלי שהזעיקו עזרה ומבלי שהתייצבו בפני שירותי ההצלה או החקירה והציגו את עצמם כמי שהיו מעורבים בתאונה.

הפרקליטות מבקשת לעצור את שני הנאשמים עד תום ההליכים המשפטיים נגדם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר