"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
משרד הבריאות: חשיפה לחצבת בתל אביב
בהודעה לציבור נמסר כי המחלה התגלתה בכמה מוקדים במרכז העיר בסוף השבוע האחרון • מבקרים ששהו באותם מקומות מתבקשים לפנות ללשכת הבריאות • הפרטים המלאים - בפנים
צילום: איי.פי // התפשטות החצבת בתל אביב

משרד הבריאות: חשיפה לחצבת בתל אביב

בהודעה לציבור נמסר כי המחלה התגלתה בכמה מוקדים במרכז העיר בסוף השבוע האחרון • מבקרים ששהו באותם מקומות מתבקשים לפנות ללשכת הבריאות • הפרטים המלאים - בפנים

מיטל יסעור בית-אור
, עודכן

משרד הבריאות מבקש ליידע את הציבור עלחשיפה לחצבתבסוף השבוע האחרון, בכמה מוקדים בעיר תל אביב, בהם: סינמטק ת"א, מסעדת ג'ויה שבמתחם הסינמטק, לובי מלון סינמה ברחוב זמנהוף, מסעדת דלידה ברחוב זבולון.

המבקרים ששהו במקומות אלה, בשישי ושבת האחרונים (24-25 במאי), ושאינם מחוסנים, מתבקשים לפנות בהקדם ובתוך 6 ימים מהחשיפה, ללשכת הבריאות הקרובה למקום מגוריהם, או למוקד משרד הבריאות במספר *5400.

משרד הבריאות מבקש מהמבקרים ששהו במקומות הנ"ל, וסובלים מחום ואחד או יותר מסימנים הבאים: שיעול, נזלת, דלקת עיניים, פריחה, להימנע מלהגיע למקומות ציבוריים (עבודה, בתי תפילה, קניונים, מסעדות, תחבורה ציבורית), לאירועים רבי משתתפים או לכל מסגרת ציבורית נוספת, על מנת למנוע הדבקה של סביבתם.

מי שסובל מתסמינים ונזקק לבדיקה רפואית, נא לפנות למרפאה או לכל מוסד רפואי אחר בתיאום מראש או לחלופין, להודיע מיידית לצוות בהגעה למוסד הרפואי. יש לציין כי הופעת הסימנים היא תוך 21 ימים מיום החשיפה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...