"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מקור ערבי טוען: זה האתר שהופצץ בסוריה
בלוג המודיעין "אינטילי טיימס" חשף תמונות של המתקן שלטענת גורמים בסוריה הותקף על ידי ישראל • המטרה: בסיס חיול וחימוש של מיליציות איראניות
המתקן שהופצץ, עלי פי דשיווחים זרים, בסוריה // צילום: באדיבות בלוג המודיעין אינטילי טיימס // המתקן שהופצץ, עלי פי דשיווחים זרים, בסוריה // צילום: באדיבות בלוג המודיעין אינטילי טיימס

מקור ערבי טוען: זה האתר שהופצץ בסוריה

בלוג המודיעין "אינטילי טיימס" חשף תמונות של המתקן שלטענת גורמים בסוריה הותקף על ידי ישראל • המטרה: בסיס חיול וחימוש של מיליציות איראניות

נטע בר
, עודכן

גורמים בעולם הערבי דיווחו היום (שבת) כיהתקיפה שבוצעהעל ידי ישראל אמש כוונה נגד מתקנים של מיליציות שיעיות הנתמכות על ידי איראן בדרום סוריה, סביב הבירה דמשק.

בבלוג המודיעין "אינטילי טיימס" פורסמו צילומי לויין של אחד המתקנים שהופצצו. הבלוג ציטט מקור לפיו המתקן שימש מפקדה ואתר התכנסות לאנשי כוח קודס של משמרות המפכה האיראניים עם אנשי משטר אסד וחיזבאללה.

כמו כן נטען על ידי מקורות בסוריה כי הופצצו שני מחסני אמצעי לחימה ששלחה איראן למיליציות השיעיות הנאמנות לה ומוצבות סמוך לבירה דמשק. המקור מציין כי הטילים הישראליים שנורו ממרחב הגולן, התמקדו בשני מחסנים של המיליציה האיראנית באזור אל-כיסווה וסחנאיה ושאליהם הועברו לאחרונה משלוחי אמל"ח מבסיסי תעופה אחרים שבהם מנהלת איראן את מערך ההברחה. המקור ציין כי טיל ישראלי כוון גם למתחם של חטיבה 91, שגם בסיסה נמצא בשליטת המיליציה האיראנית.

המפקדה שהופצצה בסוריה, על פי דיווחים זרים // צילום: באדיבות אינטילי טיימס

לפי חשיפה קודמת ב"אינטילי טיימס", איראן העבירה מאות לוחמי המיליצייה העיראקית "חש'ד א-שעאבי" לאזור דמשק, במטרה לחזק את מערך ההגנה של משטר אסד מסביב לבירה הסורית.

אתמול דיווחה סוכנות הידיעות הסורית סאנ"א כי מערכות ההגנה האוויריותהופעלו כנגד טיליםשהגיעו מכיוון ישראל. על פי הדיווחים נשמעו פיצוצים באזור שדה התעופה הצבאי בצפון דמשק. מדובר ביעד שהותקף בעבר על פי הדיווחים ומשמש לאחסון תחמושת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...