"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גדעון סער: "הפסקת האש נעדרת הישגים"

חבר הכנסת מהליכוד בביקורת חריפה על מדיניות רה"מ נתניהו • תקף: "הסבבים מתקצרים וארגוני הטרור מתעצמים. המערכה לא נמנעה אלא נדחתה"

, עודכן
גדעון סער // צילום: גדעון מרקוביץ'

"הפסקת האש, בנסיבות שבה הושגה, נעדרת הישגים לישראל. טווחי הזמן בין סבבי ההתקפות האלימות על ישראל ואזרחיה הולכים ומתקצרים וארגוני הטרור בעזה מתעצמים ביניהם. המערכה לא נמנעה אלא נדחתה", כך כתב בטוויטר ח"כ גדעון סער בתגובה לידיעות הבוקר (שני) על הפסקת הסבב הנוכחי. מדובר בביקורת ראשונה משורות הקואליציה על מדיניות רה"מ נתניהו מול עזה.

תקציר הפרקים הקודמים: במהלך מערכת הבחירות השתדלו גדעון סער ובנימין נתניהו לשדר שהם הצליחו להניח את המשקעים ביניהם מאחור. גדעון סער אף השתתף בסלפי משותף של כמה מבכירי הליכוד עם נתניהו במפגש בירושלים.

זאת, על רקע משבר ביחסים בגלל ידיעה שפורסמה לראשונה ב"ישראל היום", לפיה סער מתכנן לבקש מהנשיא ריבלין להטיל עליו את הרכבת הממשלה במקום נתניהו, מהלך שכונה "פוטש" על ידי בכיר בליכוד. סער הכחיש זאת מכל וכל טען שמדובר בפרנויה.

בעקבות כך, סער ניהל את המרוץ בפריימריז בליכוד לחזרתו לחיים הפוליטיים ללא תמיכתו של נתניהו. במהלך הבחירות המקדימות, גורמים בליכוד מסרו ל"ישראל היום" כי נתניהו פועל נגד מועמדותו של סער. למרות זאת, סער זכה להישג בפריימריז ומוקם לבסוף במקום החמישי ברשימה.

גם ח"כ בצלאל סמוטריץ' ממפלגת האיחוד הלאומי ביקר את הפסקת האש: "ברמה הטקטית המערכה בעזה הייתה חייבת להסתיים ב-700 מחבלים הרוגים (אחד על כל טיל) ובנזק פיזי אדיר לחמאס - שייקח להם שנים להתאושש ממנו ולהעלות על דעתם לתקוף שוב. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו מיליון וחצי אזרחי הדרום במקלטים כל כמה שבועות. את הפתרון האסטרטגי שלי אתם כבר מכירים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר