"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

החשוד בפגע וברח בי-ם הסגיר את עצמו

בתום מרדף של שבוע החליט נתנאל סנדרוסי להסגיר את עצמו למשטרה • הוא דרס ביום ראשון שעבר ילד בן 11, שעדיין מאושפז במצב אנוש בבית החולים שערי צדק

,עודכן
נתנאל סנדרוסי // צילום: באדיבות המשטרה

ביום ראשון שעבר אירעה תאונת פגע וברח בירושלים,שבה נפצע ילד בן 11 במצב אנוש.החשוד, נתנאל סנדרוסי, הסגיר את עצמו למשטרה היום (ראשון). הוא יובא מחר לדיון בהארכת מעצרו בבית המשפט.

בצעד חריג, פרסמה המשטרה בשבוע שעבר את פרטיו של סנדרוסי, וביקשה את עזרת הציבור בחיפושים אחריו. המשטרה פעלה בכוחות גלויים וסמויים לאיתורו, והביאה לכך שהחשוד הסגיר את עצמו לפני זמן קצר, והוא נעצר לחקירה.

בעמוד האינסטגרם של סנדרוסי פורסם סרטון שבו נראה נהג מגיע למהירות של 210 קמ"ש בזמן נסיעה. בכותרת הסרטון נכתב: "כשהן אומרות: 'תבואו, יש בית ריק'". כמו כן, בסרטון נשמע מישהו אומר: "אחי, עשו שני קילומטר בשנייה, אחי" - כשמד המהירות נוגע בקו ה-220 קמ"ש וירד בחזרה לקו ה-200 קמ"ש. נכון לעכשיו, לא ידוע אם הנהג הוא סנדרוסי עצמו, או שבכלל השתתף בנסיעה. אחת המגיבות כתבה: "אתה יודע שעל סרטון כזה המשטרה יכולה לקנוס אותך?". אחר כתב: "חחח מטורף, סע בזהירות".

נתנאל סנדרוסי // צילום: באדיבות המשטרה

מבית החולים שערי צדק, שבו מאושפז הילד בן ה-11, נמסר שהוא עדיין במצב אנוש ושהרופאים ממשיכים להילחם על חייו ביחידה לטיפול נמרץ.

כזכור, בשבוע שעבר סנדרוסי דרס ככל הנראה את הילד בשכונת רמות שבירושלים. הוא פונה לבית החולים שערי צדק שבעיר כשצוותי מד"א ביצעו בו פעולות החייאה, והמשטרה פתחה בחיפושים נרחבים אחרי הנהג הדורס. הרכב הפוגע נמצא מאוחר יותר בגבעת זאב שבירושלים, אבל הנהג כאמור הסגיר את עצמו למשטרה רק היום.

בהכנת הידיעה השתתף יורי ילון

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר