רעננה: נהג אוטובוס הותקף וירה באוויר

ויכוח על מקום ישיבה באוטובוס יצא משליטה • הנהג עצר את האוטובוס כדי להרגיע את הרוחות - והותקף על ידי אחד מהנוסעים

נהג אוטובוס נפצע קלות לאחר שהותקף סמוך לשעה 6 בערב (שלישי) ברעננה. מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי שני נוסעים שעלו לקו 567 של אגד, היוצא מכפר סבא לתל אביב, התווכחו ביניהם על מקום ישיבה.

הנהג עצר את האוטובוס בתחנה בצומת רעננה והתערב בוויכוח, כשלפתע הותקף על ידי אחד הנוסעים. הנהג ירד מהאוטובוס אך התוקף לא הרפה, רדף אחריו, הוציא סכין יפנית ופצע אותו קלות. בתגובה, שלף הנהג את נשקו וירה באוויר.

שוטר אגף התנועה במרחב שרון שעבר במקום במקרה זיהה את האירוע והחל לרדוף אחר החשוד. לאחר מכן הצטרפו אליו שוטרי משטרת כפר סבא וביחד הם עצרו את הדוקר. בשלב זה אין פרטים של החשוד והחקירה עוד בראשיתה. החשוד יובא מחר להארכת מעצרו בבית משפט השלום בכפר סבא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...