"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הגיבן מנוטרדאם" בפסגת המכירות

ספרו המפורסם של ויקטור הוגו טיפס לפסגת המכירות באמזון צרפת בעקבות השריפה בקתדרלה, לצד כותרים נוספים הקשורים למקום ההיסטורי

,עודכן
צילום: כריכת הספר // "הגיבן מנוטרדאם"

שריפת הענקשכילתה חלקים נרחבים בקתדרלת נוטרדאם ההיסטורית בצרפת ביום שני האחרון הביאה לזינוק מטורף במכירת הספר "הגיבן מנוטרדאם", והוא ניצב כעת במקום הראשון במכירות באמזון צרפת.

"הלב שלי נשבר": הסלבס מגיבים לשריפה בנוטרדאם

ספרו של ויקטור הוגו משנת 1831, מספר את סיפורו של קווזימודו, הגיבן המעוות והחירש, המצלצל בפעמוני הקתדרלה המפורסמת, ואזמרלדה, צוענייה יפהפייה עם גורל טראגי.

במהלך השנים זכה הספר להצלחה אדירה, תורגם לשפות רבות ועובד למספר מחזות וסרטים. בעקבות הצלחתו, גם הוקמה התנועה לשימור מבנים מהתקופה הגותית והקתדרלה המפורסמת.


נוטרדאם, 17.4.2019 // צילום: GettyImages

זמן קצר לאחר שצרפת והעולם כולו נרעשו בעקבות שריפת הענק שגרמה לנזק רב במבנה ההיסטורי, נראה כי הציבור מצא עניין מחודש בסיפור המפורסם. מכירות הספר באמזון צרפת זינקו בצורה חדה ב-48 השעות האחרונות, והוא ניצב כרגע במקום הראשון בטבלת הספרים הנמכרים באתר.

מהדורות נוספות של אותו הספר בשם Notre-Dame de Paris או Our Lady Of Paris התברגו במקום השני, נכון ליום שלישי בצהריים.

עלייתה המחודשת של הקתדרלה לכותרות הביאה לעלייה גם במכירת מוצרים נוספים באתר המקושרים לשמה, דוגמת ספר היסטוריה על הקתדרלה במקום החמישי ומדריך טיולים במקום השביעי.

הכל על "משחקי הכס":

משחק מכור: האם "משחקי הכס" יכולה בכלל לאכזב?

משחקי הכס: עשרת הפרקים הגדולים

משחקי הכס: הפרק דלף, המבקרים השתוללו

"משחקי הכס" 8, פרק 1: איחודים ואכזבות

הספוילר המטורף של מייסי ויליאמס

הספין-אוף של "משחקי הכס": כל הפרטים

ווסטרוז באבל: כך הגיבו השחקנים לסיום הסדרה

מתקציב נמוך לסדרה היקרה ביותר על המסך

"העונה המורכבת ביותר של 'משחקי הכס'"

לאס וגאס: מחווה דרקונית ל"משחקי הכס"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר