הפועל חולון רוצה את יונתן שולדבראנד

פרסום ראשון: הסגולים ינסו לצרף את השחקן (35) מאילת כדי שבאופן אירוני ימלא את מקומו של גיא פניני, שסיים את העונה • קליין טס לארה"ב שם יעבור טיפולים אצל הרופא של דאלאס

צילום: עודד קרני // שולדבראנד. ישתף פעולה עם דן שמיר?

הפועל חולון רוצה להביא מהפועל אילת את יונתן שולדבראנד כמחליף לגיא פניני הפצוע, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".

כבר מאז שהתברר שטי ג'יי קליין לא צפוי לחזור למגרשים בתקופה הקרובה, אנשי המועדון החלו בחיפושים אחרי גבוה ישראלי, אך לאחר פציעתו של גיא פניני במהלך האימון ביום ראשון האיצו את המאמצים וכעת שמו של הפורוורד הוותיק עלה.

באילת מחפשים בתקופה האחרונה מקור מימון לצירוף זר נוסף, כך שישנם סיכויים גבוהים שאם חולון תגיש הצעה כספית יפה, ראשי הקבוצה מהדרום יסכימו לשחרר את שולדבראנד בן ה-35 שמחזיק בחוזה עד סיום העונה תמורת שכר כולל של כ-450 אלף שקלים.

בתוך כך, קליין טס לארצות הברית ויעבור בשבועיים הקרובים טיפולים מיוחדים בגבו אצל הרופא של דאלאס מאבריקס מהאן.בי.אי. פניני יעבור כבר בימים הקרובים ניתוח לתפירת שריר ויחל בתקופת ההחלמה.

מאמן הפועל אילת שרון דרוקר אמר בתגובה לידיעה: "יונתן לא משוחרר מאילת, יש לנו מחוייבות להיות הקבוצה הכי טובה שאפשר בשביל העיר, המנויים והספונסרים, יונתן חלק חשוב בקבוצה שלנו ולא משוחרר".

 

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר