"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הגיע הזמן להבריק מחוץ למגרש
יוסי בניון יתלה את הנעליים בתום העונה אך כבר יצא לדרך כמנהל המקצועי של בית"ר ירושלים • ל"ישראל היום" נודע כי ברק בכר מועמד לתפקיד המאמן יחד עם רוני לוי • וגם, על המהפכה הצפויה בסגל
בניון. האתגר הבא שלו רק מתחיל // צילום: אלן שיבר // בניון. האתגר הבא שלו רק מתחיל

הגיע הזמן להבריק מחוץ למגרש

יוסי בניון יתלה את הנעליים בתום העונה אך כבר יצא לדרך כמנהל המקצועי של בית"ר ירושלים • ל"ישראל היום" נודע כי ברק בכר מועמד לתפקיד המאמן יחד עם רוני לוי • וגם, על המהפכה הצפויה בסגל

שי ארצי
, עודכן

בכדורגל הישראלי היו הרבה שחקנים גדולים, אבל רק יוסי בניון הגיע לכל כך הרבה פסגות, שיחק בשלושה מועדונים מהטובים בעולם - ליברפול, ארסנל וצ'לסי, שעימה זכה בליגה האירופית - והצליח לגרום לרוב האוהדים בארץ לאהוב אותו. אחרי שהודיע אתמול על פרישה ממשחק פעיל, בניון יעבור בתום העונה לאתגר הבא בקריירה כמנהל המקצועי של בית"ר ירושלים. זה לא יהיה פשוט.

בניון הכין את עצמו לאתגר החדש. העובדה שהיה קרוב לג'ורדי קרויף בתקופתם יחד במכבי ת"א מן הסתם תעזור לו, וגם הקשרים הנרחבים שלו בעולם, שיוכלו לסייע למועדון בהבאת שחקנים. צירופו של בניון למחלקה המקצועית היא מהלך לא פחות חשוב גם מבחינה תדמיתית.

משימה ראשונה: מאמן

ובכל זאת, בתקופה הקרובה יעמדו בפני בניון כמה משימות קשות.

המטלה הראשונה שבה צפוי לעסוק בניון היא מינוי מאמן לעונה הבאה. רוב ההערכות מדברות על כך שרוני לוי, המיוצג על ידי אבי נמני סוכנו של בניון, ימונה לתפקיד, אבל ההחלטה בנושא טרם התקבלה.

ל"ישראל היום" נודע כי מלבד לוי, יש מועמד נוסף ובכיר לתפקיד והוא ברק בכר, מאמנה של הפועל ב"ש, אך הגעתו תתאפשר רק אם יסיים את תפקידו אצל האדומים או בתמורה לפיצוי כספי.

במועדון יש הטוענים כי יש אפשרות שניר קלינגר ימשיך בעונה הבאה או שיגיע מאמן זר, אך הסיכויים לכך נמוכים יותר. "אנחנו מדברים על הכל. על לוי, על בכר וגם על איזה מאמן זר. אנחנו סומכים על בניון ואוחנה שיעשו את הבחירה הנכונה", אמר גורם במועדון.

ברק בכר. יעלה מב"ש לבירה? // צילום: דני מרון

מי שיוחתם על הקווים יצטרך לקבל את העובדה שבניון הוא הסמכות המקצועית העליונה ומי שאמור לבנות את הסגל, אך ברור שגם למאמן יהיה חלק גדול בהחלטות.

הדילמה המקצועית שצפויה לאחר החתמת מאמן תהיה עמדת השוער. לבית"ר שני שוערים חתומים - איתמר ניצן וארנסט שטקוס, כל אחד ירצה להיות שוער ראשון או שיבקש לעבור לקבוצה אחרת.

משחק הפרידה: ברמת גן

בשיחות שקיימו בניון, אוחנה והבעלים משה חוגג, שאמור לזוז מעט הצידה בכל הקשור להחלטות המקצועיות, סומנו שלוש עמדות מרכזיות לחיזוק: מגן שמאלי, קשר אחורי וחלוץ. המטרה תהיה להנחית שלושה זרים לעמדות האלה על חשבון מיחאי וודוץ' ואנתוני אנאן, בעוד מעמדו של אפונסו טיירה, שהיה עם רגל וחצי בחוץ ובמשחק האחרון חזר להרכב, עדיין לא ברור.

השאלה הגדולה היא אם אחרי העונה הטראומטית שעברה בית"ר יהיה נכון עבור בניון להעמיד קבוצה שכבר בעונה הבאה תנסה להתחרות עם מכבי ת"א על האליפות, או להתחיל בהליך של בנייה מחדש לעתיד הרחוק?

אוחנה וחוגג. הציבו מספר מטרות לבניון // צילום: אלן שיבר

משימה נוספת שיש לבניון, שחשובה מאוד לחוגג, תהיה טיפוח מחלקת הנוער, לגרום לשחקנים טובים להגיע אליה, ואולי גם ליצור שיתופי פעולה עם מועדונים בחו"ל.

לבניון מצפה עבודה רבה, אבל לפחות בחודש הקרוב תוכלו לפגוש אותו במסע פרידה מהדשא במגרשים הישראליים ביותר בליגה: בקריית שמונה, בטדי מול אשדוד ובמשחק סיום העונה באצטדיון ר"ג מול הפועל רע

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...