יובנטוס תעלה הערב לאצטדיון היואהן קרויף ארנה נגד אייאקס למשחק ה-1 ברבע גמר ליגת האלופות. כאשר היא רחוקה משחק אחד מהבטחת האליפות ה-8 ברצף באיטליה, הגברת הזקנה רוצה לעשות עוד צעד בדרך להנפת הגביע עם האוזניים הגדולות ב-1 ביוני. אחרי שהפסידה את המשחק הראשון בשלב השמינית נגד אתלטיקו (2:0) לפני שביצעה מהפך גדול בגומלין בעזרת שלושער של כריסטיאנו רונאלדו, יש חשש שהפסד בהפרש דומה באמסטרדם, יהיה גדול הפעם על אלגרי ושחקניו. ג'יורג'יו קייליני ואמרה צ'אן לא יוכלו ליטול חלק במשחק.
יובה ערכה אתמול (שלישי) מסע"ת לקראת המשחק, שם כמובן אלגרי עדכן כי הכוכב הפורטוגלי צפוי לשחק הערב (רביעי). "כריסטיאנו התאמן עם הקבוצה והוא יעמוד לרשותנו, אם לא יקרה משהו יוצא דופן הוא ייפתח בהרכב" אמר אלגרי. בנוסף דיבר המאמן האיטלקי על המשחק ועל חלק משחקניו באופן פרטני, משהו שבדר"כ מאמנים נמנעים לעשות.
על היריבה: "אייאקס קבוצה חזקה שניצחה את ריאל מדריד, עמדה שווה בשווה מול באיירן מינכן בשלב הבתים. יש להם קבוצה טכנית ויש לנו עכשיו בשלב הזה 2 גמרים מבחינתנו. אייאקס משחקת בצורה שונה מאתלטיקו מדריד, הטעויות שלנו במדריד נבעו מכך שחשבנו שאתלטיקו הורידה הילוך בדקות האחרונות, חשבנו שהסכנה חלפה ונענשנו. התכוננו טוב למשחק הזה. עבדנו על נקודות החוזק והתורפה של אייאקס. כשהם ישחקו התקפי, אנחנו צריכים לשחק אפילו יותר התקפי מהם וללחוץ אותם, סבירות גבוהה שהמשחק לא יסתיים ב0:0".
רונאלדו וחבריו מרגישים את הדשא ביוהאן קרויף ארנה, אתמול (שלישי) // צילום: איי.אף.פי
על ההיעדרות של קייליני ואמרה צ'אן :"אנחנו נשחק בקישור עם חדירה או בנטאקור. בהגנה רוגאני ישחק. הוא אחד המגנים הטובים ביותר באיטליה ואחד הטובים באירופה. בנטקאור דינמי יותר אבל חסר ניסיון, החלטה סופית נקבל לקראת המשחק".
על דגלאס קוסטה: "דגלאס יכול להיות השחקן המכריע בשלב הזה גם במשחק מחר וגם במשחק הגומלין".
על דיבאלה: "פאולו מאוד מאוד מוכשר, אבל לא כל עונה דומה לקודמה. פאולו מתאמן בצורה נהדרת, והוא חוזר לעצמו גם מבחינה מנטלית וזה הדבר החשוב. הוא מחזק את הגוף שלו, והוא רוצה להוכיח את עצמו ולגרום לאנשים להנות. פאולו אחד השחקנים המוכשרים ביותר ביובנטוס".
על פדריקו ברנרדסקי: "ברנרדסקי שיחק טוב מאוד בשבת (נגד מילאן), במיוחד במחציץ השנייה. אני תמיד אומר לו את זה ואני יודע שזה מעצבן אבל הוא חייב להיות יותר ממוקד לאורך משחק שלם. יש לו כל מה שצריך. הוא רק צריך למצוא את העקביות ולהתמקד. זה תהליך שכל שחקן גדול צריך לעבור. קייליני לא היה טוב כל כך בגיל 23 למשל. אנחנו צריכים לפעמים להוריד את השחקנים מדי פעם כדי להבטיח שהמנטליות שלהם והפוקוס שלהם יהיה תמיד על מה שדרוש מהם. אני עושה את זה לטובתו".

