"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
קימקו בימי מכירות
קימקו עורכת ימי מכירות לדגמיה במהלך חודש אפריל. במסגרת ימים אלו יוצעו קטנועי החברה בהטבות ותשלומים

קימקו בימי מכירות

קימקו עורכת ימי מכירות לדגמיה במהלך חודש אפריל. במסגרת ימים אלו יוצעו קטנועי החברה בהטבות ותשלומים

אריאל אלסיבוני
, עודכן

קימקו יוצאת במבצע “ימי מכירות” עבור דגמיה השונים. המבצע האמור תקף מתחילת חודש אפריל ועד סופו (1-30.4.19). במסגרת המבצע יוצעו הקטנועים של קימקו בהנחות ובנוסף תעמוד לכות הרוכשים אפשרות לחלוקה לתשלומים ללא ריבית (36 חודשים).


רוצים עוד מאוברדרייב >>>


לדוגמה, במהלך המבצע יימכר קימקו דאונטאון 250 ABS ב-26,000 שקלים (במקום 28,000 שקלים). בין רשימת הכלים המוזלים אפשר למצוא גם את האקסטאון 300 שיימכר ב-23,500 שקלים (במקום 27,000 שקלים) ואת האקסייטינג 400 (בבעלות יבואן 2019) יימכר ב-32,000 שקלים (במקום 40,000 שקלים). מקימקו מוסרים שכל מחירי המבצע כוללים מע”מ ואגרות רישוי.


צילום: רונן טופלברג


טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...