שטרן ו-Griiip: עוד ניצחון
נהג המירוצים הישראלי ירין שטרן פותח את עונת 2019 של ה-G1 Series עם ניצחון מרשים במירוץ הראשון
ירין שטרן, נהג המירוץ הישראלי, רושם לעצמו ניצחון ראשון במירוץ הפתיחה של עונת 2019 ב-G1 Series. הסדרה האמורה, היא למעשה ליגת מירוצים של יצרן אחד, Griiip. בליגות מהסגנון הזה, כל המתחרים משתמשים באותו הרכב, מה שמאפשר קרבות צמודים ומרתקים. את רכב המירוץ במקרה הזה, ה-G1, מייצרת כאמור חברת Griiip. ומי שלא ידע ולא שמע, זו חברה ישראלית למהדרין.
הסבב הראשון של האליפות נערך במסלול כרמונה באיטליה – וכלל, כמו כל סבב, שני מירוצים באותו היום. אל המירוץ הראשון זינק שטרן מעמדה מספר 2, לקח את ההובלה והצליח לשמור עליה עד לדגל השחמט. זאת למרות לחץ עיקש מצד דווידה ויטורי במקום השני.

אל המירוץ השני באותו היום, מזנק שטרן ראשון – בהתאם למיקומו בסיום המירוץ הקודם. לאחר הזינוק, במהלך ההקפה הראשונה, שטרן היה נתון ללחץ כבד מצב ויטורי, וכבר בפנייה השלישית פגע האיטלקי ברכבו של שטרן מאחור, מאלץ אותו לפרישה מוקדמת. בגלל ה-DNF הזה, שטרן ממוקם כרגע במקום השלישי בטבלת האליפות לאחר הסבב הראשון של העונה.
צילום: עמית אגרונוב – Griiip
