"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נעצר חשוד במעורבות ברצח יסמין רז מחולון
רז נפלה אל מותה מחלון בדירה ברחוב רבינוביץ' בחולון • בתחילה סברה המשטרה כי מדובר בהתאבדות, אולם בהמשך איתר צוות חקירה חשוד במעורבות במעשה
יסמין רז // צילום: מתוך הפייסבוק

נעצר חשוד במעורבות ברצח יסמין רז מחולון

רז נפלה אל מותה מחלון בדירה ברחוב רבינוביץ' בחולון • בתחילה סברה המשטרה כי מדובר בהתאבדות, אולם בהמשך איתר צוות חקירה חשוד במעורבות במעשה

אבי כהן
, עודכן

המשטרה עצרה היום חשוד במעורבות במותה של יסמין רז, בת 28 מחולון,שנפלה אל מותהבחודש שעבר מחלון דירתה בקומה השישית של בניין ברחוב רבינוביץ בחולון. בתחילה המשטרה הניחה כי מדובר במקרה התאבדות, אולם לאחר לחץ מבני משפחת של רז המשיכו בחקירת המקרה, עד להתפתחות בחקירה.

בחודש ינואר השנה נמצאה גופתה של רז בכניסה לבניין שבו התגוררה בחולון. מבדיקה עלה כי שעה וחצי קודם לכן, רז דיווחה למוקד 100 של המשטרה כי תקפו אותה. כאשר השוטרים הגיעו היא לא הייתה בדירה באותה עת ואלה ערכו סריקה בין חדרי הבית, תשאלו את האנשים שהיו במקום, ובמקביל באמצעות מוקד 100 התקשרו לטלפון הנייד של יסמין, שאמרה לשוטר כי היא לא נמצאת בדירה ושסירבה להגיע למסור תלונה.

כאמור, בתחילה המשטרה סברה כי מדובר בהתאבדות, אולם כחודש מאוחר יותר המשטרה העבירה את תיק החקירה לצוות חקירה מיוחד והיום נעצר חשוד, תושב חולון, בן 48, בחשד לגרימת מוות בכוונה תחילה וקשירת קשר לביצוע פשע. על פי המידע, רז הידרדרה בשנים האחרונות לשימוש בסמי פיצוציות והדירה שבה היא שהתה הייתה מוזנחת והתגוררו בה כמה שותפים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...