"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אראל סג"ל מצטרף ל"ישראל היום"

סג"ל: "שמח לקחת חלק בעיתון הפופולרי שלא מפחד להביע דעות שונות" • עורך "ישראל היום", בועז ביסמוט: "הצטרפותו תעשיר את קוראי העיתון"

,עודכן
0
אראל סג"ל , גבריאל בהרליה
אראל סג"ל, צילום: גבריאל בהרליה

קבוצת "ישראל היום" מודיעה על הצטרפותו של איש התקשורת אראל סג"ל לפרשן ובעל טור בעיתון.

סגל (48), הוא עיתונאי ותיק בתקשורת הישראלית, סאטיריקן, שדרן רדיו וטלוויזיה, ופובליציסט שעוסק בשלל נושאים בסדר היום התקשורתי. כיום הוא משדר תוכנית יומית ברדיו 103FMרדיו ללא הפסקה, ובנוסף מגיש תכנית יומית בכאן 11, "קלמן סגל" לצד קלמן ליבסקינד.

בעבר כתב סג"ל טורים למעריב, מקור ראשון, וואלה ואתר מידה. הוא הגיש תכניות טלוויזיה, בהן "ערב חדש" בחינוכית, "הפטריוטים" בערוץ 20, אולפן המונדיאל של צ'רלטון, והיה חבר קבוע כפנליסט בתכניות אקטואליה וספורט. כמו כן הגיש בעבר תוכניות רדיו בגלי צה"ל, בגלי ישראל וברדיו 99FM.

העורך הראשי של 'ישראל היום' בועז ביסמוט מסר: "אני שמח לבשר על הצטרפותו של אראל סג"ל לנבחרת כותבי ופרשני 'ישראל היום', העיתון המוביל והמשפיע בתקשורת הישראלית. אראל מביא איתו ניסיון וידע רחב, מה שיוסיף לשדרוג העיתון. אין לי ספק שהצטרפותו תעשיר את חווית הקריאה של קוראי 'ישראל היום'".

אראל סג"ל מסר: "אני שמח לקחת חלק בעיתון הפופולרי 'ישראל היום', שלא מפחד להביע דעות שונות ומגוונות. לאחר שנה בה נעדרתי מלכתוב את טורי, אני יותר משמח לחזור ולעשות את מה שאני הכי אוהב, במקום הנכון ובזמן הנכון".

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר