מלכה: הלן מירן מתגלה בגיל 73 כאינסטגרמרית מעולה, שעושה לכולנו בית-ספר
נטולת איפור ועם שיער רטוב, עושה סלפי עם חאל דרוגו או משוטטת בשווקים – השחקנית הלן מירן מתחזקת חשבון אינסטגרם מעניין ומלא שיק, ומצליחה לעניין ולהיות רלוונטית ברשת החברתית אולי הכי מאתגרת
,עודכן
כבר כשהצטרפה לאינסטגרם, אי שם בצמדבר 2016, היה ניתן להבחין בפוטנציאל של השחקנית הבריטיתהלן מירןלהפוך למלכת הרשת. הפלטפורמה החברתית הוויזואלית, שאם תשאלו כל מילניאל זב חוטם שייכת בעיקר לבני 16+, הפכה לממלכה של מירן בקלות, אשר חורכת אותה עם תמונות אותנטיות, מעניינות ומרגשות. מאוד מרגשות. תבחנו בעצמכן.
בחודשים האחרונים האישה והאגדה העלתה הילוך, ופרסמה כמה תמונות שגרמו לנו להתאהב בה שוב, וזו כמובן הזדמנות מצוינת לסקור כמה מהדברים הגדולים שמירן עשתה בעשורים האחרונים, ולשזוף את עינינו לא רק בתמונות מעולות שלה, אלא גם בכישרונה הבלתי רגיל.
מירן, שזכתה גם באוסקר (קולנוע), גם באמי (טלוויזיה) וגם בטוני (תיאטרון), היא אחת השחקניות הבריטיות הכי מוערכות ואהובות בעולם. יש בה קסם שגורם להופעות שלה להיות בלתי נשכחות. מירן גילמה במרוצת השנים דמויות אייקוניות, כשבשנים האחרונות הידועה שבהן הייתה מלכת בריטניה,אליזבת' השנייה, בסרט "המלכה", אותה גם גילמה בתיאטרון.
מירן, שאביה יליד רוסיה ואמה אנגלייה, החלה להופיע על במות עוד כשהייתה ילדה, אך ילדים משל עצמה החליטה שלא להביא לעולם. האמירה המוכרת ביותר שלה בנושא הייתה כשנשאלה בשנת 2007 על החלטה זו, אז אמרה שהיא חסרת כל אינסטינקט אימהי ולדעתה אינה חריגה, אלא סבורה שנשים רבות כמוה הופכות לאימהות רק בגלל תחושת החובה.
בשנת 2003 קיבלה את תואר הכבוד "דיים", מטעם הכתר הבריטי, כך שהקשר שלה עם משפחת המלוכה, נוכח גם על המרקע וגם מחוצה לו.
התמונות של מירן באינסטגרם מתחלקות לסוגים שונים. יש תיעודים של מאחורי הקלעים, יש סלפיז מצחיקים ויש סתם תמונות של חיים, של אישה בת 73 שלא מסתירה את הגיל, הקמטים והמחשבות עליהם. כל כך התרגלנו לראות באינסטגרם נשים צעירות עם עור מתוח, שהנוכחות של מירן ברשת הזו עוד יותר משמעותית. זה מעודד ומשחרר ונפלא לראות שהיא לא מרגישה מודרת, אלא עושה מה שהיא רוצה – להיות באינסטגרם, למרות מה שאומרים.
כבר ביוליסיפרנו לכן על נוכחותן של נשים מבוגרות באינסטגרם. מסתבר שיש לא מעט נשים לא צעירות בכלל, שדווקא שם מוצאות את המקום בו הן יכולות להביע את היצירתיות, האפנתיות והנשיות שלהן. למשל,לין סלייטר, אחת מהכוכבות הפופולריות מעל גיל 60, הסבירה שהפופולריות שלה בקרב צעירות וצעירים נובעת מכך ש"לצעירים אין את אותן דעות קדומות שיש לאנשים מבוגרים יותר. הם לא אוהבים לקטלג."
מירן משתלבת נפלא בגישה הזו, והנה כמה טעימות מהחשבון המקסים שלה:
עם נשיאת ליטא, דליה גרייבוסקייט, שתי נשים מהממות שמדברות פוליטיקה
A post shared by @helenmirrenon Oct 26, 2018 at 4:52am PDT
בהכנות לאוסקר, בטבעיות מדהימה, עם מעצב השיער החביב
very before .. Richard and joe and lee work their magic what did you think? it all came naturally?
A post shared by @helenmirrenon Feb 24, 2019 at 8:34pm PST
מתרגשת עם חאל דרוגו (השחקן ג'יסון מומואה) עם "כל האוסקרים שעומדים לחלק"
see behind us all the oscars to be awarded
A post shared by @helenmirrenon Feb 24, 2019 at 9:23pm PST
ומרגישה לגמרי בת מזל עם החתיך הזה (בצדק!)
A post shared by @helenmirrenon Feb 24, 2019 at 9:22pm PST
"עם התיק האהוב עליי". מירן בדרך לשוק
off to the market with my new favorite bag, my backpack by Tumi
A post shared by @helenmirrenon Sep 22, 2018 at 5:50am PDT
חובבת שווקים, גם בברלין
Two of my favorite berlin things.. bratwurst and second hand market..heaven
A post shared by @helenmirrenon Jun 17, 2018 at 7:06am PDT
מפרגנת לבט מידלר וסרינה וויליאמס
here are two enormous legends in the same shot bette and Serena. Only in America. Be proud
A post shared by @helenmirrenon Feb 24, 2019 at 9:33pm PST
לא מפחדת מפוליטיקה, שוב
A post shared by @helenmirrenon Feb 24, 2019 at 8:37pm PST
למי אין תמונה כזו? נשארת מעודכנת ושיקית
Cool shoes. Ian McKELLEN’s Orlando Bloom’s, my sister’s and mine. Whose is whose?
A post shared by @helenmirrenon Jun 1, 2018 at 5:30am PDT
וככה היא נראתה באוסקר של שנה שעברה:
A post shared by @helenmirrenon Mar 6, 2018 at 2:57pm PST
בקיצור, אנחנו התאהבנו. הכי מלכה.
הכתבה פורסמה לראשונה באתר onlifehttps://www.onlife.co.il/?p=183733
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו