מבחן הנודלס: צ'ופסטיק או מזלג?

נודלס עם שניצל, אטריות ביצים מווייטנאם ומנת נודלס עם חגיגת פטריות • בדקנו מה חדש בגזרת המטבח האסייתי בישראל

סי פוד נודלס עם עוף. מינה טומיי, צילום: אפיק גבאי

המטבח האסייתי השתלט על תחום המסעדות בישראל, וכיום אפשר למצוא מגוון רשתות ומסעדות של מסעדות ממטבח זה. מנות הנודלס נחשבות למנות הפופולריות ביותר, ולכן מסעדות רבות משיקות מנות חדשות בתחום. בדקנו מהם החידושים האחרונים ומה דעתם של הטועמים שלנו עליהם.  

צילום: משה בן שמחון // עריכה: אנדרי מיסין

רשת WOK TO WALK, המתמחה בנודלס בהרכבה אישית, השיקה לאחרונה מנת נודלס בתוספת של נתחי עוף מצופים שניצל קריספי. את המנה אפשר למצוא בסניף החדש בהרצליה, ברחוב אבא אבן 5 ובקרוב בכל סניפי הרשת בתל אביב. מחיר: 33.90 שקלים.

סניפים: נחלת בנימין 52 תל אביב, שרונה מרקט, החשמונאים 86 תל אביב ואבא אבן 5, הרצליה.

רשת מינה טומיי מציעה את סי פוד נודלס, מנה שמקורה בווייאטנם. המנה מגיעה עם עוף או מבחר פירות ים, קארי אדום, אטריות ביצים, אפונה, בזיליקום, שעועית ירוקה, במבו שוט וצ'ילי. מחיר המנה: בתוספת עוף - 64 שקלים, בתוספת שרימפס - 67 שקלים.

סניפים: רחוב הארבעה 17 תל אביב, רחוב פלימן 8, מרכז קסטרא בחיפה ודרך עכו 192 קריית ביאליק.

רשת אושי אושי השיקה מנת שיטאקי נודלס המכילה אטריות ביצים, עוף, פטריות שמפיניון, פטריות שיטאקי ובצל ירוק ברוטב סויה, שום, ג'ינג'ר ושמן שומשום. מחיר: 56 שקלים. להשיג ב-24 סניפי רשת אושי אושי.  

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר