"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
תביעה: "התגרשתי בשל רשלנות סלקום"
גבר מאזור המרכז טוען שאשתו התגרשה ממנו לאחר שקיבלה את פירוט השיחות שלו ללא רשותו • "התובע, שניהל חיי נישואים מאושרים, נמצא כרגע ללא אשתו"
חברת סלקום (ארכיון) | צילום: יהושע יוסף

תביעה: "התגרשתי בשל רשלנות סלקום"

גבר מאזור המרכז טוען שאשתו התגרשה ממנו לאחר שקיבלה את פירוט השיחות שלו ללא רשותו • "התובע, שניהל חיי נישואים מאושרים, נמצא כרגע ללא אשתו"

ירון דורון
, עודכן

"אשתיהחליטה להתגרש ממניכי קיבלה את פירוט השיחות שלי ללא רשותי" - כך טוען גבר מאזור המרכז, שתובע את סלקום.

בכתב התביעה שהוגש לבית משפט השלום בנתניה, נאמר כי בעקבות העברת הפירוט גילתה האישה כי הואניהל שיחות עם אישה אחרת, הסיקה כי יש ביניהם רומן ופתחה בהליכי גירושים ממנו. סכום התביעה - 100 אלף שקלים. הגבר טוען כי בעת ששהה בחו"ל, ניסה נציג חברת סלקום להשיג אותו בטלפון כדי להסדיר חוב, ומשלא הצליח, החליט להתקשר לאשתו.

האישה ביקשה מהנציג לשלוח אליה את פירוט השיחות של בעלה כדי לברר ממה נובע החוב. הגבר טוען כי חברת סלקום הפרה את פרטיותו בכך שמסרה לאשתו את פירוט השיחות שלו ללא הסכמתו המפורשת.

בתביעה נכתב כי "נציג הנתבעת, מבלי להסס, שלח אל אשת התובע את פירוט השיחות ללא אישור בעל פה או בכתב מהתובע. עקב המידע שנמסר לאשת התובע היא סברה, שלא בצדק, כי התובע בוגד בה ובשל כך פתחו השניים בהליך גירושים".

עוד צוין בתביעה כי "התובע, שניהל חיי נישואים מאושרים עד לקבלת פירוט השיחות, נמצא כרגע ללא אשתו, שאותה אהב עד בלי די. יובהר, כי אשת התובע אף לא נותנת לתובע להסביר לה כי לא היה ולא נברא רומן בינו לבין האישה שענתה לטלפון".

מסלקום נמסר: "כתב התביעה טרם נתקבל במשרדי החברה. לכשיגיע, נגיב בבית המשפט".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...