"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אולימפיאקוס תוקפת את צוות השיפוט
קבוצתו של דיוויד בלאט הוציאה הודעת גינוי חמורה כנגד צוות השיפוט ששפט אמש במשחק נגד פנאתינייקוס שפוצץ במחצית • "הקבוצה לא תופיע נגד פנאתינייקוס ללא שופטים זרים" כך אמרו • והוסיפו: "אנו דורשים מהרשויות לבדוק מה הסיבה שיחסי ההימורים צנחו"
דיוויד בלאט. באולימפיאקוס ביקשו לבדוק את יחס ההימורים // דיוויד בלאט. באולימפיאקוס ביקשו לבדוק את יחס ההימורים

אולימפיאקוס תוקפת את צוות השיפוט

קבוצתו של דיוויד בלאט הוציאה הודעת גינוי חמורה כנגד צוות השיפוט ששפט אמש במשחק נגד פנאתינייקוס שפוצץ במחצית • "הקבוצה לא תופיע נגד פנאתינייקוס ללא שופטים זרים" כך אמרו • והוסיפו: "אנו דורשים מהרשויות לבדוק מה הסיבה שיחסי ההימורים צנחו"

מערכת ספורט היום
, עודכן

ביוון עדיין מלקקים את הפצעים בעקבות המשחק הטעון אמש בין אולימפיאקוס לפנאתינייקוס שפוצץ על ידי דיוויד בלאט ושחקנים בטענה לשיפוט מגמתי לטובת היריבה.

הקבוצה מפיראוס הודיעה היום (ה') כי לא תופיע יותר למשחק נגד היריבה המושבעת אם ישובצו שופטים יוונים, "החל מעתה והלאה, הקבוצה לא תופיע למשחקים מול פנאתינייקוס ללא נוכחות של שופטים זרים" כך נכתב בהודעת המועדון.

בנוסף לכך במועדון מפיראוס הפנו אצבע מאשימה לשופטים הספציפיים כפי שנאמר בהודעה: "מעתה והלאה לא נופיע לשום משחק תחרותית נגד כל יריבה שהיא כל עוד השופטים אנאטופולוס, מאנוס ופאנאיוטו ישפטו בו".

והתייחסו ליחס ההימורים המדאיג שהיה למשחק: "אנחנו דורשים גם מהרשויות לבדוק מה הסיבה שבגינה צנחו יחסי ההימורים על ניצחון של פנאתינייקוס במשחק אתמול. הצניחה הזו קרתה בדיוק אחרי ההודעה על השופטים שינהלו את המשחק הזה".

כשבנוסף בקבוצה הודיעו כי לא יאפשרו יותר לבעלים השינוי במחלוקת של פנאתינייקוס, דימיטריס ינאוקופולוס להיכנס לאולמם הביתי.

כזכור המשחק הטעון בין שתי היריבות המושבעות שהתקיים במסגרת חצי גמר הגביע פוצץ במהלך הפסקת המחצית, כשהתוצאה עמדה על 40:25 לאולימפיאקוס לאחר שדיוויד בלאט הורה לשחקניו לא לעלות למחצית השניה כמחאה על השיפוט. בעקבות החלטה זו, האדומים ספגו הפסד טכני ואף עשויים להיענש בהורדה של נקודה עד שש בליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...