צילום: //

מה מסתירים מעצבי הפנים?

למעצבי הפנים יש סודות קטנים שכולנו היינו מאוד רוצים לדעת. איפה הם מוצאים את האביזרים והרעיונות שמותירים אותנו המומים כשאנו נתקלים בדירה או בית מעוצבים להפליא? מהיכן הם שואבים השראה? מי מספק להם את המראות החלומיים האלה במחירים שפויים?

קרה לכם שנכנסתם לדירה או בית פרטי והתרגשתם ממש מהעיצוב המטורף שפגשתם בתוכו? אם כן, בוודאי שאלתם מי מעצב הפנים ואיחלתם לעצמכם שגם אתם תפגשו מישהו מוכשר כזה ברגע האמת. הסודות הקטנים של מעצבי הפנים עושים את ההבדל בדירה או בית שכולם ידברו עליו.

דורית פינס. צילום: יוסי אלוני

את דורית פינס שנחשבת מעצבת מובילה ב-20 השנים האחרונות בתחום הדירות, בתים ומשרדים פגשנו במקום חמד שמהווה נקודת מפגש לאדריכלים ומעצבי על. “ג’י קרמיק” במגדלי ב.ס.ר 4 בבני ברק, מהווה פנינה של ממש ובשורה חדשה בענף העיצוב העדכני. בזירה אינטימית ומהפנטת בקומה ה-14, נפגשים מובילי הענף לצפות ולחוש בטרנדים החדשים, יבוא מקורי ובלעדי מאיטליה וספרד.המקום האינטימי מציג, על שטח קטן, את אולם התצוגה הכי עדכני, מרגש ומשוכלל שקיים בענף.

תפסנו את דורית לשיחה קצרה ובה ביקשנו להבין, מה מחביאים מאיתנו אנשי המקצוע הכי טובים בישראל…

דורית, איך מתנהל תהליך העיצוב?

“הפגישה הראשונה חשובה לצורך היכרות עם צרכי הלקוחות. כל אחד הוא עולם בפני עצמו עם צרכים אישיים, אילוצים אישיים, תקציב ורעיונות אחרים. מעצבת טובה חייבת להיות קשובה ותמיד לזכור שהיא הגיעה לתת שירות ושמי שיגור בבית זה הלקוח… “

צילום: אורי אקרמן

איך את מובילה את הפגישה?

“עם המון סבלנות ואכפתיות. אני שואלת המון שאלות ומסתובבת בבית או בדירה כדי להכיר אותה כמה שיותר טוב. המטרה שלי היא להבין לאן אפשר להוביל את הפרוייקט כך שזה יתיישב עם החלום של הדייר. אחרי שהבנתי את החלום שלו, אני רותמת את היכולות שלי לצורך תכנון התהליך”.

הלקוח מתערב?

“הוא תמיד יהיה חלק חשוב מהתהליך ואני אדאג לתפור לו פרוייקט אישי לפי מידותיו. תהליך העבודה הוא משותף. זה תלוי בתכניות שיש לדירה, באופי וסוג הדיירים. אני מזמינה את בעלי הדירה להגיד את דעתם בכל שלב, אם כי בשנים האחרונות יש מודעות גדולה לצורך במעצב פנים גם כשמדובר ברכישת דירה ראשונה. היום, כולם כבר מבינים ומעריכים את הערך של איש מקצוע שיכול להוציא הרבה יותר ממה שיש. המפגש הראשון קריטי כדי לגעת בצרכים, בחלומות ובמסגרת התקציבית. יש לקוחות שמעמידים תקציב מראש, הכל משתנה בהתאם למצב בדירה: צריך שיפוץ? צריך לחדש או לרכוש ריהוט? האם בשלב הראשון נעסוק רק בענייני תשתית כגון: תכנון אפקטיבי למטבח, סלון. לעיתים דוחים את רכישת הריהוט עד שהלקוחות ישיגו מימון נוסף”.

על פי מה נקבע התקציב?

“כל פרוייקט הוא מאוד ספציפי. יש משרדים שאפשר לעצב מעולה בחצי מיליון ויש שיעלו מיליון ש”ח. זה תלוי בהיקף השינוי, האם יש קיר שמורידים, כמה נקודות חשמל קיימות, אילו תיקוני רצפה ותקרה יבוצעו וכו'”.

צילום: אלעד גונן

מה את עושה כאן, ב”ג’י קרמיק“?

“דברת על הסודות הקטנים של האדריכלים והמעצבים המובילים. זה מקום ששינה את פני הענף. מעולם לא היה אולם תצוגה כל כך מקצועי ומתקדם על שטח קטן ומרוכז בבניין משרדים נוח. אני סיימתי כעת רכישה עבור זוג צעיר שקנה דירה ראשונה בת 80 מ”ר במרכז תל אביב. אני מרבה לחזור לכאן בגלל השילוב המדוייק של שירות ממוקד, זמינות מירבית ומחירים נפלאים, מהטובים בענף. תוכל להתרשם בעצמך מסחורה מקצועית ואיכותית מספרד ואיטליה. יש פה אפשרויות שניתן להתאים בקלות לסגנון שהמעצבת מחפשת עבור הלקוחות. בשיחה עם בני הזוג, ביררתי כמה שנים בכוונתם להתגורר בדירה. יש חשיבות לתכניות העתידיות שלהם, הרחבת המשפחה, סכום הרכישה של הדירה מהווה גם הוא אלמנט חשוב, גם מבחינת התאמת העיצוב וגם מבחינת התקציב שנותר להם. כאן התאמתי להם כלים סניטריים ברמה גבוהה ובמחיר מאוד נוח.כעיקרון, לעיתים ניתן להתפשר על ברז שבעתיד יתקלקל, אבל אני לא ארכוש כיור וציוד מטבח בלתי עמידים כיוון שברצוני שהדירה תמשיך להיראות מצויין גם בעוד עשור”.

G-ceramic

מצדה 7 בני ברק , בסר 4 קומה 14

לתאום : 0504343335

G-ceramic
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...