"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
בארנס גילה שהוא עובר במהלך משחק
דאלאס שלחה את הגארד לסקרמנטו, אך הוא התוודה על כך בזמן שישב על ספסל קבוצתו במשחק נגד שארלוט • אוטו פורטר עבר מוושינגטון לשיקגו תמורת ג'בארי פארקר ובובי פורטיס • אימן שאמפרט עבר ליוסטון בטרייד משולש
בארנס. התוודה על העברתו לסקרמנטו במהלך המשחק // צילום: איי.פי // בארנס. התוודה על העברתו לסקרמנטו במהלך המשחק // צילום: איי.פי

בארנס גילה שהוא עובר במהלך משחק

דאלאס שלחה את הגארד לסקרמנטו, אך הוא התוודה על כך בזמן שישב על ספסל קבוצתו במשחק נגד שארלוט • אוטו פורטר עבר מוושינגטון לשיקגו תמורת ג'בארי פארקר ובובי פורטיס • אימן שאמפרט עבר ליוסטון בטרייד משולש

מערכת ספורט היום
, עודכן

העניינים מתחילים להתחמם בליגה הטובה בעולם. מעבר לשבעה משחקים שהתקיימו באן.בי.איי, קיבלנו הלילה מגוון עסקאות וחילופי שחקנים בין קבוצות, כאשר החלון לביצוע העברות יסתיים היום בערב (22:00) שעון ישראל.

הטרייד הגדול ביותר התרחש בין דאלאס לסקרמנטו, כאשר האריסון בארנס שהגיע למאבריקס מגולדן סטייט בקיץ 2016 התוודה על כך שהוא עובר קבוצה תוך כדי המשחק מול שארלוט. מי שיעשה את הדרך ההפוכה לטקסס הם ג'סטין ג'קסון וזאק רנדולף הוותיק.

העברה גדולה נוספת שהתרחשה הלילה היתה בין וושינגטון לשיקגו, כאשר אוטו פורטר עזב את בירת ארה"ב תמורת ג'בארי פארקר, בובי פורטיס ובחירת סיבוב שני בדראפט 2023.

הוויזארדס ביצעו טרייד גם עם ניו אורלינס כשהעבירו את מרקיף מוריס בתמורה לווסלי ג'ונסון.

אימן שאמפרט מצא לעצמו קבוצה חדשה ועבר ליוסטון בטרייד משולש עם סקרמנטו וקליבלנד. הקינגס קיבלו את אלק ברקס ובחירת סיבוב שני בדראפט מקליבלנד והקאבס קיבלו את מיוסטון את ברנדון נייט, מרקיז כריס ובחירת סיבוב ראשון מוגנת. הרוקטס קיבלו בנוסף גם את וייד בולדווין ואת ניק סטאוסקאס.

גם מיאמי היתה מעורבת בשוק ההעברות, כאשר שלחה את ויין אלינגטון וטיילר ג'ונסון לפיניקס תמורת ריאן אנדרסון ובחירת דראפט. אלינגטון צפוי להשתחרר מפיניקס, כאשר מדווחים עולה שגולדן סטייט היא זו שחושקת בשירותיו.

בנוסף, דטרויט העבירה למילווקי את הפורוורד סטנלי ג'ונסון בתמורת לת'ון מייקר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...