"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא שמאל ולא ימין? הפלשתינים חוגגים את דבריו של גנץ על התהליך המדיני

דובר בכיר של יו"ר הרשות הפלשתינית טען בפני סוכנות הידיעות רויטרס כי דבריו של הרמטכ"ל לשעבר הם "דרך להתקדם לעבר השלום" • גנץ אמר בריאיון: "עלינו למצוא דרך לשלוט בעם אחר" • בנט: "מציע לפלשתינים לא לחגוג את ההצהרות הללו"

,עודכן
בני גנץ // צילום: יוסי זליגר // בני גנץ // צילום: יוסי זליגר

הפלשתינים משבחים את דבריו של גנץ:דובר בכיר של יו"ר הרשות הפלשתינית, מחמוד עבאס, אמר היום (רביעי) לסוכנות הידיעות רויטרס כי ברשות מרוצים מדבריו של יו"ר מפלגת "חוסן לישראל", הרמטכ"ל לשעבר, בני גנץ.

"הערכים והאידיאולוגיה שהציב גנץ הם הדרך להתקדם לעבר שלום", אמר המקור הפלשתיני לסוכנות הידיעות רויטרס. המקור חזר על הטענה הפלשתינית, לפיה ההתנחלויות חוסמות הסכם שלום אפשרי.

עוד בנושא:

המדריך לפובלציסט בעידן גנץ

סקרי בחירות: גנץ מזנק, הליכוד יציב, העבודה מתרסקת

"הגנצומאניה" חצתה הפעם כל גבול

השרה שקד: "זה או אנחנו או גנץ"

הדברים שאליהם מתייחס המקור הפלשתיני נאמרו על ידי גנץ במהלך ריאיון לשלמה ארצי וחנוך דאום, בעיתון "ידיעות אחרונות". בריאיון טען גנץ כי "עלינו למצוא דרך לא לשלוט בעם אחר. אנחנו צריכים ללמוד מלקחי ההתנתקות וליישם אותם במקומות אחרים".

"לא נקבל החלטה חד-צדדית על פינוי התנחלויות ונקיים הגנות ביטחוניות שעליהן לא נישא וניתן עם הפלשתינים", אמר גנץ בריאיון.

שר החינוך ויור הימין החדש, נפתלי בנט, הגיב לדברים ואמר: "אני לא מציע לפלשתינים לחגוג על הכרזת גנץ על ההתנתקות. הציבור הישראלי לא יתמוך שוב במי שמציע לפנות יהודים מבתיהם, גם אם יעשה זאת בהומניות וברגישות.

"לאחר הבחירות, כאשר תגיע 'תוכנית המאה' להקמת מדינה פלשתינית, רק דבר אחד יכריע: אם זו תהיה ממשלת ביבי-גנץ או ביבי-בנט.רק הימין החדש ימנע", אמר בנט.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר