"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
…מוכנים, היכון, רוץ
אלפים צפויים להשתתף במרוץ חופים איקאה נתניה 2019 המרוץ הייחודי משלב ריצה במקצה תחרותי ובמקצה עממי

…מוכנים, היכון, רוץ

אלפים צפויים להשתתף במרוץ חופים איקאה נתניה 2019 המרוץ הייחודי משלב ריצה במקצה תחרותי ובמקצה עממי

, עודכן

מרוץ חופים איקאה נתניה שכבר הפך למסורת ומתקיים זו השנה השישית, הינו המרוץ היחיד בארץ שנערך לאורך החוף ויתקייםביום שישי ה-5 באפריל 2019. המרוץ אותו מפיקהעיריית נתניה בחסות “איקאה”מהווה חווית ריצה ייחודית בארץ, המשלבת ריצה לאורך הטיילת המרהיבה המשקיפה על הים, תוך סיום בריצה לאורך החוף הרחב על גבי החולות המהודקים בים.

במרוץ יהיו 4 מקצים:

מקצה חצי מרתון 21.1 ק”מ (מסלול תחרותי, ריצה המשלבת את טיילת נתניה המרהיבה ופינלה- ריצה של כשלושה ק”מ על חוף הים).

מקצה 10 ק”מ (מסלול תחרותי משולב, חלקו על הכביש וטיילת החוף של נתניה וחלקו השני על קו החוף).

מקצה 5 ק”מ (מסלול תחרותי מעגלי אשר משלב ריצה על הכביש, ירידה בשביל ישראל וריצה על קו החוף).

מקצה 2 ק”מ עממי (מותאם למשפחות וילדים).

במרוץ צפויים להשתתף אלפים מכל רחבי הארץ. בסיום המרוץ יתקיים בחוף פולג הפנינג גדול עם דוכני מזון בריאות, הופעות, מתחמי ישיבה ועוד.

ראש העיר נתניה, מרים פיירברג-איכר:“אני מזמינה את כל חובבי הספורט בכלל והריצה בפרט למרוץ החופים איקאה נתניה- המרוץ היחיד בארץ המתקיים לאורך החוף היפה במדינה ומשלב חווית ריצה לאורך נוף עוצר נשימה בכמה מקצים: מקצועיים ועממיים. המרוץ הייחודי הפך למסורת בעירנו ואחד מאירועי הדגל של נתניה, המקיימת לאורך השנים תחרויות ארציות ובינלאומיות, ביניהן, תחרות גלישת הגלים הבינלאומית, אליפות אירופה בכדורגל, טורנירי טניס בינלאומיים ועוד.

שוקי קובלנץ, מנכ”ל איקאה ישראל:“אנו שמחים לקחת חלק השנה ב”מרוץ חופים איקאה נתניה”. חנות איקאה נתניה היא כאמור החנות הראשונה של איקאה בישראל ובשנים שחלפו נוכחנו להכיר את אוכלוסיית העיר על כל גווניה וללכת עימה יד ביד מזה 17 שנים. אנחנו מזמינים את כל תושבי העיר להגיע ולרוץ איתנו לאורך קו החוף השליו של העיר, לחוויה של ספורט, הנאה ואתגר.”

הנרשמים יקבלו ערכת ריצה מפנקת. הנחה מיוחדת לתושבי נתניה בהצגת תעודה מזהה.

לפרטים והרשמה למרוץ:www.netanyabeachrun.co.il

רן אליהו
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...