השליח הקטארי בעזה: "חמאס סירב לקבל את הכסף, הוא יועבר למטרות הומניטריות"
השליח הקטארי אל עמדאי קיים מסיבת עיתונאים בעזה, בה התייחס לסירובו של החמאס לקבל את הכסף • "הפלשתינים ויתרו על המענק בגלל ההשפלות שמעבירה אותם ישראל בעבור קבלת המענק" • הוא קרא לפלשתינים לקיים הפגנה שקטה על הגדר: "זכותו של העם הפלשתיני להראות את סבלו"

השליח הקטארי בעזה מוחמד אל עמאדי קיים היום בצהריים (שישי) מסיבת עיתונאים בעזה, ובה הודיעשהכסף הקטארי יעבור לענייםולמטרות של סיוע הומניטרי.
לדברי אל עמאדי, "הפלשתינים העדיפו לוותר על המענק משום ההשפלות שמעבירה אותם ישראל בעבור קבלת הכספים. התרומה הקטארית ניתנת לעם בעזה כמתנה וכסיוע הומניטרי מאת שליט קטאר. המטרה של המתנה היא איננה "דולר תמורת שקט". יש המנצלים זאת לצרכי בחירות פנימיים בישראל".
השליח הוסיף ואמר, "זכותו של העם הפלשתיני להפגין בדרכי שלום ולחשוף לעולם את סבלו. אני מקווהשהאירועים היום על הגדר יהיו רגועים. ביקשתי מבכיר הרשות הפלשתינית חסין א-ש'יח לחזור ולבחון את עמדת הרשות בעניין פתיחת מעבר רפיח, והוא הבטיח לי לבדוק זאת".
העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו