"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
עובדי הקואופ שופ מנהלים משא ומתן למכירת הרשת
ל"ישראל היום" נודע שמגעים מתקיימים עם "מחסני השוק", רמי לוי ו"זול ובגדול" • העובדים דורשים שהקונה יתחייב להסכם הקיבוצי הנוכחי: "אין מקום לפיטורים, אנחנו במחסור בעובדים"
סניף של קואופ שופ // צילום: יח"צ

עובדי הקואופ שופ מנהלים משא ומתן למכירת הרשת

ל"ישראל היום" נודע שמגעים מתקיימים עם "מחסני השוק", רמי לוי ו"זול ובגדול" • העובדים דורשים שהקונה יתחייב להסכם הקיבוצי הנוכחי: "אין מקום לפיטורים, אנחנו במחסור בעובדים"

היאלי יעקבי-הנדלסמן
, עודכן

מנסים להציל את הרשת: בימים האחרונים מקיים ועד העובדים של הקואופ משא ומתן מתקדם עם "מחסני השוק", עם רמי לוי ועם "זול ובגדול" למכירת קואופ, שיכלול את הסכם הוועד הקיבוצי של העובדים.

ל"ישראל היום" נודע כי ועד העובדים של הרשת מנהל בימים אלה משא ומתן עם "מחסני השוק" ובשבוע הבא תתקיים פגישה עם רמי לוי, וכי הרוכשים הפוטנציאליים מוכנים לדון בתנאי ההסכם הקיבוצי.

אורי צרפי, יו"ר ועד עובדי הקואופ, אמר אתמול ל"ישראל היום" כי "בימים האחרונים אנחנו מקדמים משא ומתן עם מחסני השוק ועם רמי לוי שיכלול את הסכם הוועד הקיבוצי. יהיו פשרות שנצטרך לעשות מצידנו, אבל זה מתקדם לכיוון החיובי. אנחנו דורשים שיהיה לנו הסכם עבודה קיבוצי. אנחנו לא מבקשים תנאים מפליגים. אנחנו מבקשים הסכם עבודה קיבוצי, אשר קיים בכל רשתות השיווק המאוגדות, זה לא חריג. יש לנו הסכם עבודה קיבוצי שמתקיים 70 שנה".

צרפי הוסיף כי "זו הנחיה מפורשת של ההסתדרות, שחייבים לכבד את הסכם העבודה הקיבוצי. כל הזמן אומרים שאנחנו מבקשים הסכמי עבודה מפליגים ושאנחנו באים לסחוט את הרוכש החדש, אבל זה לא נכון. אנחנו רוצים שהרשת תימכר כמקשה אחת. לא מבקשים מאיתנו במשא ומתן לפטר, אבל כן מבקשים צעדי התייעלות. בקואופ חסרים המון עובדים ואין מה לצמצם. הרוכשים הפוטנציאליים יודעים את זה. הם צריכים להוסיף 20% על מצבת העובדים שלנו. בסך הכל מדובר בחברה טובה, עם עובדים מצוינים שישתפו פעולה, ונעשה הכל כדי שהעסק יצליח. המטרה היא לשמור על העבודה ועל העובדים".

גורם בתחום המזון אמר ל"ישראל היום" כי "מה שקורה עם הקואופ הוא שזו חברה שלא ראתה את העתיד ולא הסתכלו קדימה. כשמסתכלים על החנויות שלהם, הרמה התפעולית שלהן היא נמוכה. הם לא השקיעו בשיפוץ, בנראות, בנוחות לצרכן - ולא עודכנו עם הזמן. בנוסף, הם גם לא נתנו מענה באינטרנט. ההשקעה בחנויות שלהם היא מהנמוכות ביותר בענף. עם התנהלות כזו לא מרוויחים בטווח הארוך. מי שלא מסתכל קדימה ומשפר, יש לו בעיה".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...