"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המתיחות בגבול רצועת עזה: קצין צה"ל נפצע קל מירי

קסדתו של הקצין הצילה את חייו • צה"ל ירה בתגובה על עמדות חמאס ברצועה • הפלשתינים מדווחים על הרוג ופצועים

,עודכן
כוחות צה"ל בגבול עזה

יום מתוח בגזרה הדרומית: קצין צה"ל נפצע קל אחר הצהריים בהפגנה אלימה בדרום רצועה עזה. הקצין פונה לקבלת טיפול בבית חולים סורוקה. דובר צה"ל מסר כי "במהלך הפרת סדר בדרום רצועת עזה, שכללה יידוי אבנים לעבר כוחות צה"ל, נפצע קצין באורח קל. נסיבות הפציעה בבדיקה".

מדובר צה"ל נמסר כי: "מתחקיר ראשוני בשטח עולה כי במהלך הפרת סדר שכללה יידוי אבנים מחבל פתח באש לעבר לוחמי צה"ל. כדור פגע בקסדת קצין צה״ל שפעל בנקודה". הקצין נפצע באורח קל ופונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים. עוד נמסר מדובר צה"ל כי טנק ירה לעבר עמדת חמאס בגבול הרצועה בתגובה לתקרית בה נפצע הקצין.

הפלשתינים מדווחים על הרוג בשנות ה 20 לחייו ושני פצועים, אחד מהם באורח קשה מאוד, בעקבות תקיפת צהל בדרום הרצועה. לפי דיווחי הפלשתינים קבוצה של 5 צעירים פלשתינים הצליחה לחצות את הגדר להכנס לעמדה צבאית של צהל לגנוב ציוד צבאי ולשוב חזרה לשטח הרצועה.

מוקדם יותר הבוקרתקף טנק של צה"לעמדה של חמאס בצפון רצועת עזה. לא נמסר על נפגעים כתוצאה מהירי. התקיפה בוצעה בתגובה לירי לעבר כוחות צה"ל סמוך לגדר המערכת מוקדם יותר. בתקרית זו לא היו נפגעים לצה"ל.

העתיד, במייל שלכם

הירשמו עכשיו לניוזלטר טכנולוגיה, מדע וסביבה של היום

השבוע אמורה להתקיים הפעימה השלישית של העברת הכסף הקטארי לרצועת עזה. הכסף מקטאר, בסך 15 מיליון דולר, יועבר באישור ישראל לצורך תשלום משכורות עד אמצע השבוע לעזה. ייתכן כי בעקבות התקריות היום ייערך דיון מחודש בישראל לגבי האישור שניתן.

בשישי האחרוןהשתתפו כ-14 אלף מפגיניםבהפגנות בגבול הרצועה, כשבין היתר השליכו מטענים, שלא חצו לשטח ישראל, ויידו אבנים. כזכור ישראל מעכבת מזה שלושה שבועות את הפעימה השלישית מתוך שישה של העברות כסף מזומן מקטאר לצורך תשלומי המשכורות לפקידי המגזר הציבורי בעזה. העיכוב נבע מטענת ישראל כי חמאס אינו עומד בהבנות הרגיעה ומאפשר ירי רקטות והפרחת בלוני תבערה ונפץ ופרובוקציות של מפגינים פלשתינים בהפגנות השיבה מידי יום שישי בגדר.

בהכנת הידיעה השתתפו לילך שובל, ניקי גוטמן, גדי גולן ודניאל סיריוטי

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר