"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דסה קיבל הצעה מפתה מבשיקטאש
אחרי שזכה להתעניינות מלודוגורץ, מגנה של מכבי ת"א נמצא על הכוונת של אחד המועדונים הגדולים בטורקיה • הציעה לו חוזה לארבע עונות עם שכר של כ-700 אלף יורו • הצהובים יעדיפו למכור אותו לפני הקיץ, אז יהיה שחקן חופשי
אלי דסה. מבוקש על ידי אחת מקבוצות הפאר בטורקיה // אלי דסה. מבוקש על ידי אחת מקבוצות הפאר בטורקיה

דסה קיבל הצעה מפתה מבשיקטאש

אחרי שזכה להתעניינות מלודוגורץ, מגנה של מכבי ת"א נמצא על הכוונת של אחד המועדונים הגדולים בטורקיה • הציעה לו חוזה לארבע עונות עם שכר של כ-700 אלף יורו • הצהובים יעדיפו למכור אותו לפני הקיץ, אז יהיה שחקן חופשי

שי ארצי
, עודכן

מגנה הימני של מכבי תל אביב, אלי דסה, ממשיך לעורר עניין בקרב קבוצות שונות באירופה. אחרי ההצעה לה זכה מלודוגורץ, אלופת בולגריה, כעת קיבל השחקן הצעה מפתה מבשיקטאש, אחד המועדונים הגדולים שיש בטורקיה.

הקבוצה הטורקית מציעה לדסה חוזה לארבע עונות עם שכר מפתה של כ-700 אלף יורו לעונה. כמו כן, בשיקטאש פנתה באופן רשמי למכבי תל אביב, והציעה לה 300 אלף יורו עבור רכישת המגן בחלון העברות הנוכחי.

מכבי תל אביב תל אביב צפויה לדרוש עבור דסה סכום יותר גבוה, מההצעה הראשונית שהונחה להם, אך הערכות הן כי מוליכת הטבלה תעדיף למכור כעת את השחקן, אחרת בקיץ הוא יהיה חופשי והצהובים לא ירוויחו כסף עליו.

מוקדם יותר דווח בטורקיה כי בשיקטאש מוכנה להשקיע סכום של מיליון יורו עבור רכישתו, אך כאמור ההצעה שהונחה למכבי ת"א עומדת על 300 אלף יורו. סוכן השחקנים אבי נמני הוא זה שחיבר בין הצדדים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...