"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אוסטרליה: פדרר התקשה בדרך לסיבוב השלישי
הפנומן השוויצרי נגרר לשני שוברי שוויון מול דניאל אוואנס הבריטי (189 בעולם), אך ניצח 6:7 (5), 6:7 (3), 3:6 • קווין אנדרסון הופתע ע"י טיאפו האמריקאי • קרוליין ווזניאקי (3) גברה בדרבי על יוהאנה לארסון
צילום: אי-אף-פי // דניאל אוואנס הבריטי נפרד מפדרר. נתן פייט

אוסטרליה: פדרר התקשה בדרך לסיבוב השלישי

הפנומן השוויצרי נגרר לשני שוברי שוויון מול דניאל אוואנס הבריטי (189 בעולם), אך ניצח 6:7 (5), 6:7 (3), 3:6 • קווין אנדרסון הופתע ע"י טיאפו האמריקאי • קרוליין ווזניאקי (3) גברה בדרבי על יוהאנה לארסון

מערכת ספורט היום
, עודכן

הסיבוב השני של אליפות אוסטרליה הפתוחה נפתח הלילה (בין שלישי לרביעי), עם אלוף השנתיים האחרונות רוג'ר פדרר, שקצת התקשה בדרך לסיבוב הבא אחרי 6:7 (5), 6:7 (3), 3:6, שכלל שני שוברי שוויון מתוחים על חשבונו של דניאל אוואנס הבריטי (189 בעולם).

הפנומן השוויצרי אומנם עשה את העבודה אחרי קצת יותר משעתיים וחצי, אבל צריך קצת להיות מודאג לאור העובדה שהבריטי, כבר בגראנד סלאם הראשון בחייו, הצליח למשוך אותו לשובר שוויון בשתי המערכות הראשונות.

פיינליסט ווימבלדון קווין אנדרסון, המדורג חמישי בטורניר, ארז מזוודות מוקדם מהצפוי לאחר שהופתע ע"י פרנסס טיאפו האמריקאי (39) עם הפסד בארבע מערכות - 4:6, 6:4, 6:4, 7:5. טיאפו בן ה-20 רשם העפלה ראשונה בקריירה לסיבוב השלישי בגראנד סלאם. שאפו.

מרין צ'יליץ' (6), גם כבר בסיבוב השלישי אחרי ניצחון בארבע מערכות 5:7, 7:6, 4:6, 4:6 על חשבונו של מקנזי מקדונלד האמריקאי (79 בעולם). דייגו שוורצמן (18, ארגנטינה) גם השיג ניצחון שני בטורניר עם 4:6, 5:7, 6:3, 7:6, 4:6 על דניס קודלה (ארה"ב).

פדרר. ניצחון בשלוש מערכות בדרך לסיבוב השלישי // צילום: אי-פי

אצל הנשים,קרולין גרסיה (19), דילגה לסיבוב השלישי באוסטרליה, אחרי ניצחון 3:6, 3:6 על זואי הייבס (211) האוסטרלית. פטרה מארטיץ' (31) מקרואטיה לא התקשתה מול הצ'כית מרקטה ונדרוסובה עם 4:6, 5:7.

אלופת השנה שעברה באוסטרליה, קרוליין ווזניאקי (3) גברה על יוהאנה לארסון השבדית (75 בעולם) 1:6, 3:6. האמריקנית סלואן סטיבנס, המדורגת במקום החמישי, טיילה ל-3:6, 1:6 על תימאה באבוש ההונגריה (65).

קיקי ברטנס ההולנדית, המדורגת תשיעית בטורניר, הופתעה ע"י אנסטסיה פבליוצ'נקובה (44) עם 3:6, 6:3, 6:3.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...