"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נתניהו בצפון: ''אם יהיה צורך - נגביר את התקיפות בסוריה''
רה"מ נתניהו סייר סמוך למנהרות הטרור בגבול והתייחס לתקיפה בדמשק: "משקפת את מדיניותנו למניעת ההתבססות האיראנית בסוריה"
נתניהו בגבול הצפון עם האלוף סטריק // צילום: חיים צח, לע"מ

נתניהו בצפון: ''אם יהיה צורך - נגביר את התקיפות בסוריה''

רה"מ נתניהו סייר סמוך למנהרות הטרור בגבול והתייחס לתקיפה בדמשק: "משקפת את מדיניותנו למניעת ההתבססות האיראנית בסוריה"

אריאל כהנא
, עודכן

ראש הממשלה נתניהו סייר היום (ראשון) בצפוןוהתייחס לתקיפה הישראלית של מחסני נשק איראניבשדה התעופה בדמשק ב-48 שעות האחרונות. "אם צריך נעצים את עוצמת ההתקפות".

בסיור בעוצבת הגליל, באזור שבו פועל צה"ל לנטרול ולהשמדת מנהרות הטרור של חיזבאללהבמסגרת מבצע "מגן צפוני", השתתפו סגן הרמטכ"ל האלוף אייל זמיר, מפקד פיקוד הצפון יואל סטריק ובכירים נוספים, שמסרו סקירה על פעילות הכוחות.

ראש המשלה ושר הביטחון אמר ש"התקיפות ב-48 השעות האחרונותמשקפות את המדיניות העקבית של ישראל ואת הנחישות האיתנהלמנוע התבססות צבאית של איראן בסוריה. אם צריך,נעצים את ההתקפות האלו".

נתניהו התייחס לחשיפת המנהרה השישית והאחרונה במסגרת מבצע "מגן צפוני". "זאת המנהרה הגדולה ביותר שנחשפה, וחשיפתה הביאה את המבצע לסיומו המוצלח. אנחנו נמשיך לעקוב אחר כל הפעילות של חיזבאללה ושל איראן וגרורותיה, ונעשה מה שצריך כדי להבטיח את ביטחון ישראל. אני מבקש להודות למפקד פיקוד הצפון, לכל החיילים והחיילות, לכל הכוחות, ולכוחות ההנדסה, כוחות תצפית ואחרים שעשו כאן עבודה יוצאת מן הכלל.

"ההישג הזה, שבוצע תוך כמה שבועות של נטרול נשק המנהרות של חיזבאללה, הוא יוצא דופן שלא היה לשום צבא בעולם. עד היום, אף אחד לא הצליח לפעול בצורה כזאת, במהירות כזאת ובאפקטיביות כזאת. כל הכבוד לכם".

במענה לשאלה אם תושבי הצפון יכולים לחיות בשקט, אמר ראש הממשלה: "אני חושב שכל אחד מבין שהוסר כאן איום רציני ביותר. התוכנית המבצעית של חיזבאללה הייתה להשתמש בנשק המנהרות, להחדיר הרבה לוחמים - בין 1,000 ל-2,000 מחבלים לתוך הגליל, ולתפוס כאן יישובים. כל אחד מבין איך המלחמה הזאת הייתה נראית עם גדודים של חיזבאללה בתוך הגליל, ועם צבא איראני אל מול הגולן. את זה מנענו - ואת זה נמשיך למנוע".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...