"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
טאהא סיכם לעוד שנתיים בב"ש: "החלטה קלה"
הבלם בן ה-29 האריך את חוזהו במועדון בשנתיים נוספות: "הגשמתי הרבה חלומות בזכות המועדון הזה" • ברק בכר לקראת מכבי חיפה: "אין לי טענה אחת על שחקן שלא נותן מעצמו"
צילום: עוזי ניסים // לואי טאהא וברק בכר, הערב במסיבת העיתונאים

טאהא סיכם לעוד שנתיים בב"ש: "החלטה קלה"

הבלם בן ה-29 האריך את חוזהו במועדון בשנתיים נוספות: "הגשמתי הרבה חלומות בזכות המועדון הזה" • ברק בכר לקראת מכבי חיפה: "אין לי טענה אחת על שחקן שלא נותן מעצמו"

עוזי ניסים
, עודכן

אחרי ההפסד ביום ראשון האחרון, 3:1 מול בני יהודה, הפועל ב"ש תפגוש בשבת הקרובה את מכבי חיפה המתאוששת למשחק על שש נקודות ועל מיקום בפליאוף העליון. עוד לפני מסיבת העיתונאים המסורתית, הודיעו בהנהלה כי לואי טאהא האריך את חוזהו במועדון בשנתיים נוספות ויהיה שחקן הפועל ב"ש עד סוף עונת 2021/22.

ברק בכר התייחס להארכת החוזה של שחקן ההגנה: "לואי בורג מאוד משמעותי אצלנו, אני שמח שהוא איתנו לעוד כמה שנים טובות. כל שחקן פה הוא מקצוען וצריך לעשות את העבודה שלו".

"יש פה אווירה טובה וכולם באים ונותנים הכול. אין לי טענה אחת על שחקן שלא נותן מעצמו. דברים כרגע לא מסתדרים מבחינה מקצועית אבל המטרה שלנו לעשות שינויים במשך שנים ולא באופן נקודתי".

על המשחק בשבת מול הירוקים, הוסיף המאמן: "מצפה לנו משחק קשה. המטרה היא לעבוד על קצב יותר גבוה וככה גם יגיעו התוצאות. זהו משחק חשוב מאוד על שש נקודות, חיפה יגיעו בהתלהבות ונהיה חייבים לנצח בעיקר פה בטרנר".

ברק בכר. משחק על 6 נקודות מול הירוקים // צילום: דני מרון

לואי טהטא הוסיף: "להאריך את החוזה בהפועל ב"ש הייתה אחת ההחלטות הכי קלות שקיבלתי. הצוות והצוות הניהולי מעריכים אותי ואני מעריך את המקום הזה. הגשמתי הרבה חלומות בזכות המועדון הזה, זו הייתה החלטה קלה. אני שמח ונרגש ואעשה את כל מה שאני יכול כדי להחזיר למועדון ולקהל. כולנו מאוכזבים מהתוצאות ולא ציפינו לזה, אבל אנחנו מספיק חזקים ומקצוענים כדי לצאת מהמשבר הזה. אנחנו מקצוענים וברגעים כאלה השחקנים האמיתיים מתגלים. אני בטוח שנצא זה כבר בקרוב. השינויים הכפויים בהגנה לא משפיעים על התוצאות שלנו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...