הפועל חיפה תארח בשבת הקרובה את הפועל חדרה (18:00). האדומים מהכרמל לא ניצחו בשני המשחקים האחרונים (פעמיים תיקו) אך גם לא הפסידו כבר שישה משחקי ליגה רצופים. באופן כללי, הבעלים יואב כץ הבהיר כי הוא "מרוצה מקצב צבירת הנקודות תחת שרון מימר", כאשר האדומים השיגו 15 מתוך 24 האחרונות מאז מונה לתפקיד במקומו של ניר קלינגר.
מימר היה מרוצה מהיכולת במשחק האחרון מול בית"ר ירושלים למרות שקבוצתו איבדה יתרון. ההרכב צפוי להיות כמעט זהה. ההתלבטות היחידה נותרה בין גילי ורמוט לראדו גינסארי. האחרון מאכזב לאחרונה והרצון הוא לתת את חולצת ההרכב לורמוט על מנת לשפר את המספרים בחלק הקדמי.
באסיפת הקבוצה הזהיר מימר את שחקניו משאננות לקראת שבת. "אני חושב שהוכח בשני המשחקים האחרונים של חדרה שכאשר באו פחות מוכנים אז הפסידו להם 0:3", אמר מימר, "אולי השם של מכבי פ"ת לא סקסי אבל יש לה קבוצה טובה ונצטרך להיות מוכנים גם מנטאלית לא רק מקצועית. אנחנו מנסים להחדיר בשחקנים שמדובר במשחק מאוד קשה. אם אנחנו רוצים להשיג את המטרה ולסיים בפלייאוף".
יואב כץ. יחסים חמים מול שרון מימיר // צילום: מאור אלקסלסי
לקראת ינואר חיפה מנסה להתחזק. שמותיהם של מתן חוזז ממכבי ת"א ועדן בן בסט מהפועל ב"ש נמצאים על השולחן והרצון הוא לצרף לפחות אחד מהשניים. "אנחנו רוצים להתחזק, הבהיר מימר "חסרים לנו שחקן או שניים בהתקפה. אין כרגע שם שאני יכול להגיד שהתקדמנו איתו. יש כמה שחקנים טובים שרוצים להביא, אני שמח שיואב כץ משתף פעולה ורוצה לחזק את הקבוצה. עדן הוא אחד מכמה שמות שיכולים לחזק את הקבוצה ולכן אני פחות רוצה להתייחס לשמות כאלה או אחרים".
שני חלוצים של הקבוצה שלא נמצאים בתכניות הם מאמון קשוע והחלוץ היווני תנאסיס פאפזוגלו. האחרון שוחרר בעוד קשוע ביצע מספר עבירות משמעת. "מאמון קשוע עשה דין לעצמו ולא מגיע", סיפר מימר, "לגבי פאפאזוגלו, הסברתי לו שאני רוצה שחקן בסגנון אחר במקומו. יש לו כמה הצעות ואם הוא יסגור במקום אחר נביא זר במקומו עם סגנון משחק אחר. כרגע אנחנו מכוונים שהוא ילך למקום אחר ונביא מישהו במקומו".
מימר התייחס גם לעתידו בחיפה כאשר חוזהו מסתיים בסוף העונה ולאמירה של יואב כץ לפיה הוא מרוצה מעבודתו. "גם אני מאוד מרוצה מהדינמיקה מול יואב. זה לא משנה אם יש לי חוזה או אין. אם יואב ירצה אותי אני אהיה פה ואם לא - אז לא. כנ"ל גם לגבי". סיכם המאמן.
יצוין כי לפני המשחק בשבת יתקיים טקס לזכרו של חלוץ העבר שלום "שולם" שוורץ ז"ל שהיה כוכב הפועל חדרה (על שמו נקראת הקבוצה) אך גם שיחק בהפועל חיפה. ייערך טקס משותף של שתי הקבוצות לזכרו.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
