אם הספקתם לאכול נקנקייה טעימה ולשתות בירה לצידה, הידיעה הזאת בטח קצת תאכזב אתכם. מסעדת ביירן שנמצאת בפרישמן בת"א תסגור בחודש הבא את שעריה.
גם הפעם אנחנו שומעים על עוד מסעדה שנסגרת, גם אם זה לטובת צמיחה במקום אחר.
כך כתבו אנשי המסעדה: "ב-2013 הגשמנו חלום, בפינת פרישמן פתחנו את הבייבי שלנו – את "ביירן". פתחנו מסעדה בווארית לתפארת עם מנות שלא היו קיימות בארץ, הימרנו, וניסנו משהו שונה בנוף הקולינרי בישראל ואתם הגבתם באהבה. ב-2015 החלטנו להפיץ את הבשורה ולפתוח את הביירן מרקט, אוכל רחוב טעים באווירה מחשמלת! לפעמים סיכונים משתלמים וממסעדה בפרישמן ודוכן קטן בשרונה מרקט צמחה לה רשת שקיימת ונמצאת היום בצמיחה מטורפת. בעוד כחודש וחצי נפתח סניף נוסף בטרמינל 3 בנתב"ג ואנחנו לא יכולים כבר לחכות לכם לכוס בירה לפני הטיסה..."
עוד הוסיפו במסעדה: "המסעדה הקטנה והמשפחתית לא יכולה לתפקד בלי תשומת לב יומיומית ואנחנו לא צריכים לספר לכם שזה מצריך תשומת לב של 24/7. החלטנו לצאת לדרך חדשה ולהמשיך להשקיע ברשת ולכבוש יעדים נוספים... זה אומר שלצערנו אנחנו נאלצים להפסיק את פעילות המסעדה - זה סופה של תקופה מאתגרת ומרגשת ועם כל העצב השם ביירן ימשיך להתנוסס בגאווה בעשרות מקומות חדשים ואנחנו ממשיכים קדימה בלב שלם גאים במורשת שהתחלנו, בקהל הלקוחות האהוב שלנו ובמשפחה הקטנה שיצרנו. ב-20/1/2019 המסעדה תסגור את שעריה, ואנחנו מזמינים אתכם להגיע, לאכול, לשתות וליהנות מהמקום הקסום הזה בימיו האחרונים".
מי שרוצה לבקר, המסעדה נמצאת ברחוב פרישמן 22, ת"א
מנות אמריקאיות מושחתות בטיטו איטליאנו
במסעדה האיטלקית בגבעתיים החליטו שזה הזמן לאוכל מנחם ומושחת, וכזה מוצאים בארה"ב כמובן! לכן במסעדה משיקים תפריט ספיישל של מנות מוגזמות שלוקחות את השילוב האיטלקי-אמריקאי אל הקצה. התפריט יכלול 5 מנות עיקריות מושחתות ו 3 קינוחים מפנקים בפרזנטציות ייחודיות.
בין המנות שבתפריט: טיטו בורגר- קציצת בקר בלחמניית מק אנד צ'יז רוטב עגבניות, בייקון טלה ומוצרלה ( 59 שקלים), פיצה באפלו- פיצה מרגריטה עם נתחי עוף ברוטב באפלו (חריף) (74 שקלים), צ'ילי דוג טיטו- נקניקיית צוריסו עם סלופי בולונז, פרמז'ן, צ'דר, מוצרלה וחלפיניו מוחמץ. מגיע עם תוספת של בצל מטוגן וצ'יפס. (66 שקלים).
במתוקים תמצאו פיצת שוקולד – בצק פוקצה מכוסה בשוקולד נוטלה ,מרשמלו צלוי וקצפת (28 שקלים), מילקשייק טירמיסו (26 שקלים), ומילקשייק פיסטוק (26 שקלים).
תפריט הספיישל יושק בערב הסילבסטר ויוגש במהלך ינואר
כתובת: דרך יצחק רבין 53, (גב הקניון) גבעתיים. 03-631-7080.
צילום: שרית גופן
תפריט חורפי בבית קנדינוף
בר המסעדה "קנדינוף"- השוכן בבניין "בית קנדינוף" העתיק במרכז יפו משיק תפריט חורפי חדש המושפע מהמטבח היפואי והים תיכוני.
בתפריט ניתן למצוא את המנות: מסאבחה לימה-קרם לימה עם גרגירים חמים וזרעי כמון טחונים, סלסה שיפקה, בייגל ומחמצת שחור בצד (36 שקלים); טליאטלה/פיצ'י יפואית- אסדו בקר וספריבס טלה מפורק, ירקות שורש, יין אדום, פרמז'ן, עירית שומית (78 שקלים); יפו רישקש- קדירת קארי אדום וחלב קוקוס, חציל תאילנדי, זוקיני, ברוקולי, אורז בסמטי (48 שקלים); טיבון טלה-220 גרם, סלסת ירקות שרופים, טחינה, עגבניות ובצל בסומק, לאפה דרוזית (92 ₪); קרפצ'יו דלורית- דלורית אפויה, ויניגרט טרגון, זוקיני, ראשד (38 ₪); כרוב באלדי- אפוי בתנור אבן, יין לבן, חמאה, ברולה עיזים (42 ₪).
התפריט יוגש בימי שני עד שבת החל מהשעה 17:00.
בית קנדינוף, הצורפים 14. טלפון: 03-650-2938
