"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
NBA: אישה ראשונה בתפקיד סגנית ג'נרל מנג'ר
קלי קרוסקוף תעשה היסטוריה באן.בי.איי כשתהפוך לאישה הראשונה שתמונה לתפקיד הנחשב באינדיאנה פייסרס • המהלך מצטרף למגמה שכבר החלה בליגת הבייסבול והפוטבול בארה"ב • קרוסקוף מגיעה לאחר ששימה במשך 17 שנה כג'נרל מנג'ר וכנשיאה של האינדיאנה פיבר
קלי קרוסקוף. עושה היסטוריה // קלי קרוסקוף. עושה היסטוריה

NBA: אישה ראשונה בתפקיד סגנית ג'נרל מנג'ר

קלי קרוסקוף תעשה היסטוריה באן.בי.איי כשתהפוך לאישה הראשונה שתמונה לתפקיד הנחשב באינדיאנה פייסרס • המהלך מצטרף למגמה שכבר החלה בליגת הבייסבול והפוטבול בארה"ב • קרוסקוף מגיעה לאחר ששימה במשך 17 שנה כג'נרל מנג'ר וכנשיאה של האינדיאנה פיבר

מערכת ספורט היום
, עודכן

אינדיאנה פייסרס בדרך לעשות היסטוריה. על פי דיווחו של אדריאן ווז'נרובסקי, קבצת ה-NBA מאינדיאנפוליס צפויה למנות את קלי קרוסקוף ששימשה כנשיאה של אינדיאנה פיבר מליגת ה-WNBA לעוזרת ג'נרל מנג'ר במועדון. בכך תהיה לאישה הראשונה הממלא תפקיד כה בכיר בליגת הכדורסל הטובה בעולם.

קרוסקוף תעבוד צמוד לג'נרל מנג'ר של הפייסרס, צ'אד בוכנאן, עוזרו פיטר דינוודי ונשיא המועדון קווין פריצ'ארד.

ווז'נרובסקי ציין כי קיימת עליה בתקופה האחרונה של נשים המועסקות בתפקידים מקצועיים בליגה הטובה בעולם, אך קרוסקוף תהיה נושאת הדגל כשתהפוך לעוזרת ג'נרל מנג'ר הראשונה אחרי קריירה ענפה בכדורסל הנשים.

קרוסקוף שימשה במשך 17 שנה כנשיאה וג'נרל מנג'ר של אינדיאנה פיבר והיתה שותפה בבחירת הסגל של נבחרת ארצות הברית.

ליגת ה-NBA מצטרפת למגמה שהחלה כבר בליגת הבייסבול המקצוענית בארצות הברית, ה-MLB כאשר הניו יורק ינקיז והלוס אנג'לס דודג'רס מינו בהתאמה את ג'ין אפטרמן וקים נג לעוזרות הג'נרל מנג'ר. המהלך אינו חדש גם בליגת ה-NFL, ליגת הפוטבול האמריקאית, כאשר אמי טראסק הפכה למנהלת של קבוצת אוקלנד ריידרס.

במהלך כהונתה כנשיאה של הפיבר, קרוסקוף הוליכה את הקבוצה לאליפות כשבנוסף היתה שותפה לשלוש מדליות זהב עם נבחרת ארצות הברית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...