"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

H&M מציגה: סייל אמצע עונה

השנה האזרחית מתקרבת לסיומה וזה הזמן של המבצעים הגדולים • עצה מאיתנו: הרבה מוצרים אזלו, רוצו עכשיו לחנויות

, עודכן
מבצעים לסוף השבוע ולשנה החדשה // מבצעים לסוף השבוע ולשנה החדשה

אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לסוף השנה האזרחית וזה בדיוק הזמן לא לעמוד בפיתוי של מבצעי סוף העונה וסוף השנה ולחדש את המלתחה והבית.

רשתות האופנה, כולל מותגים בינלאומיים, החלו במבצעים שונים שכוללים עד 50% הנחה בתחום האופנה, כאשר חלק מהרשתות יעמיקו את המבצעים בקרוב.

עם זאת, מי שביקר לאחרונה ברשתות האופנה ודאי שם לב שמידות רבות כבר וגם מגוון של דגמים כבר אזלו, לכן כדאי כבר עכשיו לבדוק מה המחיר הסופי של הפריטים ואף לרכוש פריטים קלאסיים לשנה הבאה. המבצעים כוללים גם אקססוריז כדוגמת משקפי שמש של מותגי על, תיקים ונעליים.

החל ממחר (יום חמישי) רשת H&M תצא בסייל אמצע עונה, מה שאומר שהרשת תציע עד 50% הנחה על מגוון רחב של דגמים בכל המחלקות.

ברשת קסטרו תוכלו ליהנות מפריט שני ב 50% הנחה. המבצע יתקיים בקולקציית הנשים, הגברים והילדים. טווח מחירים לפני הנחה: 19.90-599 שקלים.

צילום: דודי חסון

אנחנו יודעים שחורף, אבל בואו נודה, משקפי שמש הן שימושיות בכל עונות השנה. רשת אירוקה מציעה עד 80% הנחה על משקפי השמש של מותגי העל. בין המותגים המשתתפים במבצע נמנים: פראדה, גוצ'י, דולצ'ה וגבאנה, טום פורד, רוברטו קוואלי, טומי הילפינגר, מארק ג'ייקובס, ומייקל קורס.

לדוגמא, משקפי שמש של סלין בצבע ניוד יעלו 679 שקלים במקום 1,699 שקלים, מחיר משקפיים של גס בשילוב ירוק ומנומר ב 199 שקלים במקום 999 שקלים, מחיר משקפי טייסים של מייקל קורס 749 שקלים במקום 1499 שקלים ועוד.

צילום: גורן ליבוציץ'

אם אתם אוהבים את המותג New Balance, גשו למתחם התחנה בתל אביב, שם יוצג פופ אפ של

קולקציה נבחרת לנשים, גברים וילדים. במסגרת זו ניתן יהיה למדוד ולחוות את המותג, כאשר הרכישה מתבצעת אונליין באמצעות מסך מגע הממוקם במתחם. השליחות לתושבי תל אביב תגיע ללא עלות. בחנות פופ אפ תוצע הנחה של 20% על כל קולקציית הביגוד, ועד 30% הנחה על כל קולקציית הנעלה של המותג.

טווח מחירים לפני הנחה: ביגוד: 120 שקלים עד 940 שקלים, הנעלה: 340 שקלים עד 900 שקלים. הפופ אפ יתקיים עד ה 29/12.

צילום: לורי אדמסקי -פיק

רשת אמריקן איגל מציעה 40% הנחה על קולקציית החורף בכל המחלקות, לא כולל ג'ינסים.

רשת טימברלנד יוצאת במבצעים על מגוון הפריטים מקולקציית הביגוד לגברים של סתיו-חורף 2018-19, בחנויות הרשת ובאתר. לדוגמא, מחיר מכנסיים וג'ינסים: 299 שקלים, מחיר חולצות מכופתרות 249 שקלים, ג'קטים מפליז 299 שקלים, חולצות טי שירט החל מ 99 שקלים ועוד.

צילום: דנה קרן

רשת "תיק התיקים" מציעה עד 50% הנחה על כל תיקי האופנה לנשים מקולקציית החורף של מותג הבית she's לדוגמא, תיק בצבע אפור ב- 99 שקלים במקום 199 שקלים.

רשת TOPTEN מציגה 30% הנחה על כל התיקים הנמכרים ברשת, לא כולל פריטים במחיר מיוחד וללא כפל מבצעים והטבות.

צילום: שי יחזקאל

אתר האופנה יוקה מציע 20% הנחה על פריט אחד, 30% הנחה על שני פריטים ו 40% הנחה על שלושה פריטים ומעלה עד יום ראשון. WWW.YUCCA.CO.IL

מבצעים של עיצוב ופנאי

רשת פלורליס מציעה לכם הנחות ומבצעים מיוחדים של עד 50% על מגוון ריהוט ואקססוריז לבית לחברי מועדון הלקוחות בתוקף ולמצטרפים חדשים. בנוסף מציעה הרשת עד 70% הנחה על עודפים וקולקציות קודמות בחנות ה-outlet של פלורליס.

צילום: סטודיו פלורליס

רשת אלוני יוצאת במבצע יורו סייל ומציעה עד 35% הנחה על מגוון מותגים אירופאיים מובילים.בין הפריטים שבמבצע ניתן למצוא: ברז פרח MZ איטלקי ב 711 ₪ במקום 952 שקלים, אמבטיה 170/70 לבן ROCA ב 644 שקלים במקום 929 שקלים ועוד.

רשת ''אופיס דיפו'' מציעה שולחן גיימינג מדגם SnapNight ברוחב של 120 ס''מ, עומק של -60 ס''מ וגובה של 72 ס''מ. השולחן כולל נורות לד הנשלטות בעזרת שלט ומציע תאורה מחליפה צבעים וכוס לאיגוד הכבלים. המחיר: 1,199 שקלים במקום 1,499 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר