"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ריאל התקשתה בניצחון 0:1 על וואסקה
הבלאנקוס ניצחו משער של בייל ועלו למקום הרביעי • עם זאת, היכולת צריכה להטריד את המאמן סולארי
בייל כבש את שער הניצחון // אי.אפ // בייל כבש את שער הניצחון

ריאל התקשתה בניצחון 0:1 על וואסקה

הבלאנקוס ניצחו משער של בייל ועלו למקום הרביעי • עם זאת, היכולת צריכה להטריד את המאמן סולארי

דור הופמן
, עודכן

מפגשה הראשון אי פעם של ריאל מדריד מול וואסקה הקטנה הסתיים אמנם עם ניצחון 0:1 משער של גארת בייל, שכבש כבר בדקה השמינית את השער היחיד במשחק. בכך ריאל עלתה בחזרה למקום הרביעי, בעקבות המעידה של אלאבס. כעת הפער מבארסה עומד על 5 נקודות, אבל היכולת שהציגו הבלאנקוס צריכה להטריד את המאמן סנטיאגו סולארי לקראת ההמשך. במיוחד נוכח ההצגה של ברצלונה וליאו מסי ב-0:4 על אספניול בדרבי.

הכוכב הארגנטינאי כבש פעמיים בבעיטות חופשיות והיה נהדר, אך כעת כולם מדברים על עוסמאן דמבלה. הצרפתי, שכבש גם הוא במשחק, שוב איחר לאימון הקבוצה בשעתיים ונאלץ להתאמן לבדו. דמבלה שוב מציג בעיות התנהגותיות ודווקא יום אחרי שהוא קיבל את הקרדיט מהמאמן ארנסטו ואלוורדה.

עוד משחקים: לבאנטה כבשה פעמיים ברבע השעה האחרונה וחזרה מפיגור 2:4 ל-4:4 מול אייבאר. ריאל סוסיאדד – ריאל ויאדוליד 2:1.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...