"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
גביע המלך: ריאל שייטה עם 1:6 על מלייה
הבלאנקוס השלימו 1:10 בסיכום שני המשחקים מול הנציגה מהליגה השלישית בדרך לשמינית הגמר • צמדים לאסנסיו ואיסקו, חאבי סאנצ'ס ו-ויניסיוס ג'וניור גם נטלו חלק בקונצרט
צילום: גטי אימג'ס // איסקו חוגג על חשבון מיילה, הערב בברנבאו

גביע המלך: ריאל שייטה עם 1:6 על מלייה

הבלאנקוס השלימו 1:10 בסיכום שני המשחקים מול הנציגה מהליגה השלישית בדרך לשמינית הגמר • צמדים לאסנסיו ואיסקו, חאבי סאנצ'ס ו-ויניסיוס ג'וניור גם נטלו חלק בקונצרט

מערכת ספורט היום
, עודכן

ריאל מדריד דילגה הערב (חמישי) בקלילות לשמינית גמר גביע המלך בספרד לאחר שהביסה בסנטיאגו ברנבאו. 1:6 את מלייה מהליגה השלישית (1:10 בסיכום שני המשחקים). כמו ברצלונה ואתלטיקו מדריד, גם הבאלנקוס השלימו את המשימה ולא נתקלו בקשיים מיותרים מול מלייה הצנועה, שלא היוותה יריבה שקולה לאלופת אירופה.

אחרי 33 דקות של כדורגל, התחיל הקונצרט בברנבאו עם מרקו אסנסיו, שהבקיע את הראשון אחרי מבצע אישי נאה. שתי דקות מאוחר יותר, ויניסיוס העביר כדור רוחב לאסנסיו, שהשלים צמד זריז. 5 דקות לסיום המחצית, הבלם הצעיר חאבי סאנצ'ס הקפיץ מעל השוער את השלישי של ריאל.

איסקו חוגג את השני שלו, הערב בברנבאו // צילום: גטי אימג'ס

בדקה ה-47 גם איסקו הצטרף לחגיגה עם בעיטה מופלאה מ-24 מטרים פנימה, בדקה ה-75 ויניסיוס קבע 0:5 לבלאנקוס. בדקה ה-80 גם האורחת סוף סוף עלתה על הלוח בעקבות פנדל, שנשרק לטובתה - קאסמי הצליח להכניע את נאבאס בדרך ל-1:5. 6 דקות לסיום המשחק, גרסיה העביר רוחב לאיסקו שהשלים צמד וקבע את תוצאת המשחק – 1:6 קליל לריאל מדריד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...