"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חיזבאללה: הברירה היחידה לתוקפנות ישראלית - להגיב

העיתון אל-אח'באר, המקורב לארגון הטרור, דיווח על כוונה ישראלית לתקוף יעדים צבאיים בלבנון, והביא את עמדת הארגון לפיה במקרה כזה תבוא תגובה צבאית

,עודכן
"אמר את דברו". מזכ"ל חיזבאללה נסראללה // צילום: איי.אף.פי.

"עמדת חיזבאללה נחרצת: הברירה היחידה שנמצאת על השולחן נוכח תוקפנות ישראלית היא להגיב. מזכ"ל חיזבאללה חסן נסראללה אמר את דברו ולא יתגמש. תגובה כזו היא בלתי נמנעת, כולל תגובה על התגובה", כך נכתב היום (שני) בעיתון "אל-אחבאר" הלבנוני המקורב לארגון הטרור.

בידיעה שפורסמה ב"אל-אחבאר" נכתב כי ישראל מתאמצת להבהיר ללבנון שהיא עשויה לתקוף ואף לא תהסס להיגרר למלחמה בלבנון, במקביל לחזית בסוריה. עוד דווח כי מדובר בניסיון לדחוף את לבנון לעימות פנימי, שמצטרףלצעדים אחריםשל ראש הממשלה בנימין נתניהו. עם זאת, באתר התייחסו בתמיהה לדיווחים ישראליים על תקיפה אפשרית של צה"ל בלבנון, מפני שדבר זה מבטל כביכול את אלמנט ההפתעה.

ב"אל-אחבאר" הזכירו את נאומו של נתניהו עלמפעל לדיוק טיליםבלב ביירות, והסיקו כי מדובר במאמץ ישראלי כולל להרתיע את חיזבאללה ולבנון. כזכור, נתניהו חשף בנאומו באו"ם כי חיזבאללה משתמש בשלושה אתרים בקרבת שדה התעופה בבייירות לייצור ולאחסון טילים.

נתניהו ופומפאו בפגישתם בישראל // צילום: מתי שטרן, שגרירות ארה"ב בישראל

בימים האחרונים התרבוהדיווחים בלבנון כי ישראלנערכת למתקפה נגד מטרות ותשתיות של חיזבאללה ומשמרות המהפכה של איראן בלבנון. כזכור, חיזבאללהפרסם בשישי האחרון סרטון תעמולהשבו הזהיר את ישראל לבל תתקוף בלבנון. בסרטון הופיעו תצלומי אוויר של מתקנים אסטרטגיים בישראל שחיזבאללה טוען כי הטילים ארוכי הטווח שברשותו מסוגלים לפגוע בהם, וברקע הכיתוב "אם תתקפו - תתחרטו".

בתוך כך, המריא רה"מ נתניהו לבריסללפגישה עם מזכיר המדינה האמריקני, מייק פומפאו. לפני עלייתו למטוס, אמר: "נדון בתוקפנות של איראן ובדרכים לבלום אותה".

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר