"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

צפו בתיעוד: נהגי אוטובוס מסמסים בנהיגה

בפעילות אכיפה סמויה של משטרת התנועה נתפסו עשרות נהגי אוטובוס בעבירות חמורות, בהן: שימוש בטלפון נייד בנהיגה, אי מתן זכות קדימה להולכי רגל ואי ציות לתמרור עצור

,עודכן
0
נהג שנתפס מסמס בנהיגה // צילום: דוברות המשטרה ,
נהג שנתפס מסמס בנהיגה // צילום: דוברות המשטרה

בפרסומת מפורסמת של אחת מחברות התחבורה הציבורית, טוענת החברה: טוב שההגה בידיים שלנו. מבצע אכיפה של משטרת התנועה נגד נהגי התחבורה הציבורית הוכיח שלעיתים ההגה נמצא בידיים הלא נכונות: נהגי אוטובוס נתפסו מסמסים בנהיגה, לא נותנים זכות קדימה במעברי חצייה, מתפרצים לצמתים ועוד. 35 דו"חות, חלקן על עבירות מסכנות חיים, נרשמו לנהגי אוטובוס ביומיים.

צילום: דוברות המשטרה

בימים האחרונים התבצעה פעילות אכיפה ממוקדת של שוטרי אגף התנועה נגד נהגי אוטובוסים בחברות השונות: דן, אגד, קווים, נתיב אקספרס, אפיקים ומטרופולין. הפעילות התקיימה בערים נצרת, מודיעין ותל אביב, בדגש על נהגים המבצעים עבירות תנועה מסכנות חיים ועבירות של בריונות כביש, במטרה להבטיח את ביטחון ציבור הנוסעים, ולהרתיע את נהגי האוטובוס.

השוטרים הסמויים התמקמו בנקודות תצפית, ועלו כנוסעים תמימים לאוטובוסים כדי לאתר את הנהגים שמסכנים את הנוסעים, בין השאר בכך שאינם מרוכזים בנהיגה ומבצעים פעולות המסיחות את דעתם מהכביש.

במהלך הפעילות נרשמו דו"חות לנהגי אוטובוס שביצעו עבירות כגון: פנייה מנתיב המורה על נסיעה ישר (נסיעה בניגוד לחץ), כניסה לצומת לא פנוי, נהיגה בחוסר זהירות, אי מתן זכות קדימה להולכי רגל, שימוש בטלפון נייד ועוד. שוטרי אגף התנועה ביצעו בדיקות לעשרות אוטובוסים ורשמו כ-35 דו"חות תנועה.

נהגי האוטובוסים נתפסו "על חם" כשהם עוברים עבירות תנועה שונות, בהן: אי מתן זכות קדימה להולכי רגל - 6 דו"חות, שימוש בטלפון נייד - 3 דו"חות, נהיגה בחוסר זהירות - 3 דו"חות, אי ציות לתמרור עצור 9 דו"חות, הפרעה לתנועה - 5 דו"חות.

מהמשטרה נמסר כי הפעילות תימשך לאורך התקופה הקרובה, שכן לנהגי האוטובוס יש אחריות גדולה על הנוסעים, המבקשים להגיע למחוז חפצם בשלום.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר