"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הקרב האחרון של חיים גוזלי?
הלוחם הישראלי יתמודד מחר מול ראיין קוטור באירוע בלאטור 209 שמסתמן כפעם האחרונה שיעלה לזירה • "אני יכול להתחרות עד גיל 90" סיפר גוזלי • מעבר לכך, פטריסיו "פיטבול" יתמודד מול עמנואל סאנצ'ס באליפות העולם במשקל נוצה
גוזלי. לא ממהר לפרוש // צילום: יהושע יוסף // גוזלי. לא ממהר לפרוש // צילום: יהושע יוסף

הקרב האחרון של חיים גוזלי?

הלוחם הישראלי יתמודד מחר מול ראיין קוטור באירוע בלאטור 209 שמסתמן כפעם האחרונה שיעלה לזירה • "אני יכול להתחרות עד גיל 90" סיפר גוזלי • מעבר לכך, פטריסיו "פיטבול" יתמודד מול עמנואל סאנצ'ס באליפות העולם במשקל נוצה

אלי שטרן
, עודכן

לפני הכניסה לאולם בבית המלון בטיילת בת"א בו נערך אירוע השקילה המסורתי לפני כל אירוע קרבות, קיוויתי למצוא סוף טוב לדרמה שעוברת על חיים גוזלי בתקופה האחרונה.

"אף אחד מהמשפחה לא הגיע", אמר בלי למצמץ, "לא באמת ציפיתי שהם ישתנו, אבל זו העובדה, אף אחד מהם לא הגיע".

בראיון ל"ישראל היום" דיבר גוזלי על אכזבתו ממשפחתו הקרובה, שלא קיבלה את בת זוגו החדשה ולמעשה ניתקה עימו כל קשר. את רגע השיא שלו, בו יעלה מחר בערב ככל הנראה לקרב האחרון בקריירה כלוחם באירוע בלאטור 209 ביד אליהו, גוזלי יעשה לעיניי חבריו בלבד. משפחתו המורחבת לא תגיע, אבל לו עצמו מחכה ערב לא פחות מרגש.

"למרות הכל זה רגע משפחתי. לאביב תהיה הזדמנות לערוך את הופעת הבכורה בזירה המקצועית של בלאטור והדבר היחיד שקצת מבאס אותי זו העובדה שלא אוכל להיות בפינה שלו בזמן הקרב, כי אתכונן לקרב של עצמי", אמר אתמול גוזלי שילחם מול ראיין קוטור, שניצח אותו לפני שנה במדיסון סקוור גארדן בניו יורק, "הערב הוא יראה גוזלי אחר מזה שהפסיד לו", הבטיח. בבלאטור בשנה שעברה שנערך בארץ הסתפק גוזלי ב-45 שניות לפני שניצח בהכנעה את יריבו. מחר המשימה תהיה הרבה יותר מורכבת.

לשאלה האם באמת מה שמצפה לגוזלי הוא הקרב האחרון בקריירה הוא ענה בכנות: "מעולם לא דיברתי על פרישה, מבחינתי אני יכול להמשיך להתחרות עד גיל 90". מחר, מול יריב צעיר ממנו בהרבה, גוזלי כבר יצטרך לידיים ולרגליים להוכיח שלהצהרות האלה יש גם כיסוי.

בנו של גוזלי, אביב, עם עיניים כחולות ומבט שנע בין ילד חמוד למכונת אגרופים, לא התבייש להעלות את רף הציפיות מהמפגש שלו מול אנטון לזבנוב האוקראיני כשאמר: "למרות שזה הקרב הראשון שלי בקריירה בבלאטור, אני מבטיח שזה לא יהיה קרב ארוך. פשוט בגלל שאני הולך להרוג אותו מהר".

גוזלי במהלך השקילה. מאוכזב ממשפחתו // צילום: אלי שטרן

למרות שמרבית הנוכחים באירוע השקילה היו גברים שהזילו ריר מחגורת האליפות והכוכבים הגדולים שהסתובבו באולם, דווקא קרב הנשים בין אולגה רובין הישראלית לסינדי דנדויס הבלגית משך לא מעט תשומת לב. "זו הפעם הראשונה שאלחם בזירה בישראל וברור שאני מתרגשת מזה", הודתה רובין ששמחה להתראיין לכל דורש ונראתה כמי שמאוד שמחה מההכרה אחרי שנים רבות בזירה, "יש לנו המון ערכים חשובים כמו כבוד וחוקים, אבל בסוף אני עולה בכדי לנצח וזו המטרה שלי".

מעבר לקרבות של הישראלים, אחד מרגעי הערב צפוי להיות קרב אליפות העולם במשקל נוצה בין פטריסיו "פיטבול" (מאזן קרבות 4:27) לעמנואל סאנצ'ס (4:17), שמשכו את מרבית ההתעניינות באירוע השקילה אתמול. בניגוד לטראש טוק המפורסם בין לוחמים ערב לפני הקרב, אתמול התמקדו השניים בעצמם ולא נגררו לפרובוקציות. את הדם האמיתי הם שמרו לזירה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...