מתוך האינסטגרם של המסעדה

יפו-תל אביב חוגגת 7: מה בתפריט?

חדשות האוכל: שף חיים כהן מציין את השנה השביעית למסעדה שלו עם סדרת ארוחות ערב. וגם: הבראנצ'ים החדשים לסופ"ש

המסעדות מתכוננות לחורף עם תפריטי בראנץ' לקראת שבת, מנות מתוקות ומנחמות וגם מבצעים ליום הרווקים הסיני. השף חיים כהן מפתיע בארוחות קונספט ליום הולדת של המסעדה שלו, יפו-תל אביב.

לכבוד ציון השנה השביעית של מסעדת יפו-תל אביב של שף חיים כהן, תתקיים סדרה של אירועי ארוחת ערב בקונספט מיוחד ועוטף, במהלכם יוגש תפריט חגיגי וחד-פעמית.

"אני חוגג יום הולדת לעצמי. וכך אני רוצה לחגוג, בחוויית הסעודה שהיא האהובה עלי. ארוחת ערב אלגנטית, רומנטית, איטית, מבדרת, אואזיס של עולם שלא ממהר, שחווה ונושם את הרגע", אמר כהן.

על השולחנות ייפרשו מפות לבנות, אור נרות ופרחים, הצוות ילבש בגדים מהודרים. בלב התפריט יוגשו מנות בשילוב חומרי גלם מובחרים: אויסטרים, סרטני כחולים, לובסטרים, אוקטופוס ועוד.   הזכרונות שנכנסו לתפריט כוללים את מנת פילה הבקר ממסעדת קרן, לצד זכרונות ילדות כמו עוגת יום ההולדת של אמא של חיים. תפריט היין יותאם במיוחד ללווי המנות המיוחדות, והבר יציע גם תפריט קוקטיילים חדש לחגיגות. 

צילום: ירון ברנר

בין המנות שיוגשו: מתחילים: טאקוס טונה צרובה, גאוקמולה, שמנת חמוצה, עגבניות וכוסברה, 75 שקלים. ניוקי סרטנים כחולים, מאודים בחמאה ומרווה בתוך השיריון שלהם, 95 שקלים. ממשיכים: פרנצ' טוסט לובסטר, חמאת תפוזים, פלפל שחור ווניל מדגסקר, 190 שקלים. טרין כבד אווז, בריוש ומרמלדת חבושים, 95 שקלים. עיקריות: טליטאלה קלאמרי ואוקטפוס, שמן זית, קוויאר חצילים ורוטב עגבניות, 135 שקלים. פילה בקר וכבד אווז ממסעדת קרן, ציר של פלפל שחור וכרוב שבושל ונצלה, 185 שקלים.

11-15.11, יש להזמין מקומות מראש.

יגאל אלון 98 תל אביב, לא כשר.  

יום הרווקים בקפה אסיה. סלט בקר בסגנון קמבודי // צילום: דן דבנר

מבצע מיוחד של מנות אסיאתיות לשלושה ימים בתאריכים 11.11.18-13.11.18 לכבוד יום הרווקים הסיני. 11 אחוזי הנחה לכל סועד על כל התפריט, 22 אחוזי הנחה לזוג ושלישיה תקבל הנחה של 33 אחוזים. 

המנות שיוגשו: באן במילוי של דג פריך עם צ'אטני נענע ומנגו ובצל כבוש, 46 שקלים. דמפלינג אינדונזי במילוי של תפוחי אדמה ובשר טחון עם עגבניות ועשבי תיבול, 42 שקלים.

סמוקי רד קארי עם בשר מעושן, קארי אדום, חלב קוקוס, צ'ילי אדום, תרד, בצל ירוק וקפיר ליים, 72 שקלים. כל זה לצד מגוון קוקטיילים בניחוח אסיאתי.

דרך חברון 11 בתוך מבנה הסינמטק, ירושלים, לא כשר. 

מסיק בגרקו // צילום: אנטולי מיכאלו 

מסעדת גרקו משיקה תפריט מסיק שכולל שבוע של מנות המבוססות על שמן זית יווני טהור, עד ה-8.11.18. 

בין המנות המוגשות: טרטר מוסר וחציל קלוי, צ'ילי, סילאן, כוסברה וסורבה שמן זית, 64 שקלים. תבשיל זוקיני ושמן זית עם פטה כבשים חריפה ואגוזי מלך קלויים, 64 שקלים. לצד המנות גם קינוחים מתוקים המבוססים על שמן זית טהור: מוס שוקולד 70% ושמן זית, קרקר פולי קקאו, 42 שקלים. עוגיות שקדים ושמן זית, גלידת שקדים וקונפיטורה של חבושים, 44 שקלים.

גרקו תל אביב, אורי צבי גרינברג 25 תל אביב 

גרקו הרצליה, אבא אבן 9 הרצליה 

לא כשר.

בראנצ'ים לסוף השבוע

הבראנץ' החדש של מסעדת הולה // צילום: ספיר קוסא

מסעדה 'הולה', בהנהגתו של השף ויקטור גלוגר, משיקה בימים אלו בראנץ' סוף שבוע חדש שיהיה תקף רק במהלך ימים שישי ושבת, בין השעות 12:00-18:00. הבראנץ' יהיה במחיר קבוע של 135 שקלים לסועד ויכלול מבחר גדול של מנות ראשונות שיוגשו למרכז השולחן, כמו: החצילים של ויקטור – סלט חצילים קלויים על גחלים עם צ'יפס חציל. אמפנדס - זנב שור עם צ'ימיצ'ורי ועוד.

בנוסף תינתן מנה עיקרית לבחירה לכל סועד ממגוון המנות המוצעות בתפריט, כמו: המבורגר פילה בקר עם כבד אווז, בצל מקורמל, צ'יפס ואיולי עגבניות שרי. פאייה פירות ים זוגית בניחוח זעפרן עם שרימפס, קוקי סאן ז'אק, קלאמרי ומולים וכן אופציה צמחונית וארוחת ילדים.

רחוב הירקון 87 תל אביב, לא כשר.

תפריט חורף חדש במסעדת הפי פיש, מלון ממילא. חריימה // צילום אפיק גבאי

החל מיום שישי הקרוב בכל יום שישי החל משעה 10:00 ועד שעה 14:00 יוגש במסעדת הפי פיש תפריט בוקר חדש ומפנק במיוחד שרקח השף קובי בכר.

בין המנות לבחירה ניתן למצוא ארוחת בוקר קלאסית עם ביצה לבחירה, 89 שקלים, טוסט גאודה עם סלמון נורווגי מעושן, גבינת שמנת, בצל ירוק וביצת עין מעל, 92 שקלים. מנת חריימה של בוקר – חריימה עם רוטב חריף אש המוגש בתוספת לימון וחלה, 98 שקלים.

בנוסף לתפריט בוקר שישי החדש, המסעדה מתחדשת גם בתפריט הכולל מנות כמו מנת שווארמה דגים, טחיגורט, עדשים, בצל מוחמץ ועמבה, 72 שקלים. סביצ'ה דג ים, בצל, סומק ומלפפונים, 54 שקלים ועוד

שדרות ממילא 14 ירושלים, כשר למהדרין.

בראנצ׳ חדש בסוף השבוע בלולה וקובה // צילום: דניאל לילה 

החל מסוף השבוע הקרוב יושק בביסטרו לולה וקובה תפריט בראנצ׳ לסופי שבוע. חגיגת ארוחת הבוקר כוללת: ביצים, סלטים מחומרי גלם עונתיים טריים כמו סלט עגבניות מוצרלה, סלט ירקות טריים, סלט טונה, אנטיפסטי וטחינה, סלמון מעושן, הרינג בצל ירוק, איקרה עם בצל סגול וצנוניות, טבולה תרד וצימוקים, מאפה פילו, שקשוקה ועוד.  

מחיר: 89 שקלים לסועד. 50 שקלים עבור ילדים בגילאי 6-10 וילדים עד גיל 6 - ללא עלות.

בראנצ׳ סוף השבוע מוגש בימים שישי בין השעות 08:00-14:00 וביום שבת בין השעות 09:00-14:00.

מבוא קדם 5, הוד השרון, לא כשר.

אקסטרא פריידיי בפאפא ג'ונס. קריביאן // צילום: יח"צ

רשת הפיצריות פאפא ג'ונס יוצאת במבצע אקסטרא פריידיי ותציע ללקוחותיה בכל יום שישי פיצה מרגריטה משפחתית עם חמש תוספות ב-55 שקלים כל אחת, בקנייה של שתי פיצות דרך האתר בלבד, בכל סניפי הרשת.

הרשת מציעה לקהל לקוחותיה מגוון מעניין של תוספות: ירקות טריים, כדורי בשר, נתחי עוף בגריל, נקניק איטלקי, פפרוני ותערובת שלוש גבינות.

חדש בכפרה. קרואסון רוסטביף // צילום: גליה אבירם

כפרה בר וטאפאס ברחוב סמילנסקי הציורי בעיר העתיקה בבאר שבע מרחיב את שעות פעילותו, והחל מהשבוע תפעל המסעדה החל משעות הבוקר לארוחות בוקר וארוחות בראנצ'ים. וכן תפריט הערב והלילה מתחדש במנות חדשות.

תפריט ארוחת הבוקר ובראנץ' יוגש בשעות 9:00-15:30. בתפריט: מנות בוקר הכוללות קרואסון חמאה וסלמון מעושן גבינת שמנת, שמיר, מלפפון ורוקט ב- 54 שקלים. בנדיקטוש בריוש, בייקון טלה, קורנביף, ביצה עלומה ורוטב הולנדז עם סלט קטן ב-62 שקלים. אגס Ocean בריוש, שרימפס, חמאה, עירית, ביצה עלומה ורוטב הולנדז  עם סלט קטן ב-62 שקלים. שקשוקה של סבתא הלן עגבניות ופלפל חריף שרופים עם לימון כבוש, שום קונפי, פטרוזיליה וביצים, לאבנה/טחינה/זיתים, מיני חלה וסלט קטן, 58 שקלים.

בתפריט הערב והלילה החדש שמוגש כל ערב החל משעה 19:00 ואל תוך הלילה, ניתן יהיה לראות מנות חדשות כמו מולים באריסה ויוגורט- 150 גרם מולים טריים, אריסה פיקנטית, כוסברה, יוגורט צאן ומיני חלה, 69 שקלים. מנה טבעונית כמו טרטר ירקות ב"קן" קולורבי, זוקיני, מלפפון, דלעת, סלק ונענע ב"קן" כרישה ווינגרייט מנדרינה וג'ינג'ר עם קרקר הודי, 38 שקלים ועוד.

כפרה בר אנד טאפס, רחוב סמילנסקי 25 באר שבע, לא כשר.

רק בשר מתחדשת במנות צמחוניות // צילום: מתן ברוך

רשת רק בשר מתחדשת במגוון מנות ראשונות שיהוו גם אלטרנטיבה נהדרת לצמחוניים ולנמנעים מבשר. 

בין המנות בתפריט החדש: פטריות מוקפצות ברוטב סויה, צ'ילי ג'ינג'ר, סילאן ואגוזי מלך, 36 שקלים. קרפצ'יו בקר טרי- תפרחת עלים ופרמז'ן רג'אנו, 42 שקלים. אמפנדס בעבודת יד בליווי צ'ימיצ'ורי הבית ואיולי צ'יפוטלה, 37 שקלים. קציצות ירק מרוקאיות, 50 שקליםץ) גבעת עלי רוקט- בצל על הגריל ופרמז'ן בוויניגרט בלסמי, 34 שקלים, ועוד.

"לחם ארז" פינת סוהו // צילום: בן יוסטר 

רשת בתי הקפה "לחם ארז" משיקה סניף נוסף, הפעם בנתניה במתחם סוהו. המקום החדש יציע את המנות המוכרות מהתפריט החדש לצד מעדניית בוטיק עם לחמים בעבודת יד, ממרחים מיוחדים, ריבות בתוצרת ביתית, עוגות, עוגיות וגבינות. 

בין המנות שיוגשו בסניף "לחם ארז" בסוהו: פפרדלה פטריות ופסטו- פסטה פפרדלה עם פטריות, שום קונפי, פסטו, נגיעת שמנת וגבינת מוצרלה, 52 שקלים. סלט קינואה צבעוני- קינואה בשני צבעים, חסה קצוצה, פלפל קלוי, בצל סגול, בצל ירוק, קוביות בטטה, סלק, חמוציות, אגוזי מלך, פטרוזיליה וגבינה בולגרית בתיבול שמן זית ולימון, 54 שקלים.

מפי 5, נתניה, כשר.

רשת Black מתחדשת בתפריט קינוחים // צילום: יח"צ

רשת ההמבורגרים הוותיקה מרעננת את תפריט הקינוחים לקראת בואו של החורף.

בין הקינוחים החדשים: קינוח קרמינו אגוזי  לוז, קרם עדין וסוכריות זהב, 39 שקלים. קינוח טופי קראנץ מתוק מלוח, שכבות של מוס שוקולד, קרם וניל, שוקולד פאדג' וקרמל מלוח, 39 שקלים. קרם ברולה מונח על דיסקיות קרם וניל קפוא בין טווילים דקיקים, בננות מקורמלות ומשולהבות ברום חם, 41 שקלים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...